| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 10:27 pm Mesaj konusu: Yeni Final resim calismasi Part 2 |
|
|
gözlerim sisti herhalde...neyse.. bide Sabanin cektigi resimlerden birsey yapayim dedim
Uykum var ben yatiyom arkadaslar .... umarim hosunuza gider, degisik bisey oldu bence
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3672 / 3672 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 10:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
dur yatma msnye giriyorum
felaket olmuş be ben artık yorum bulamıyorum  _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 6:04 am Mesaj konusu: |
|
|
muhteşem üstad bravo:D _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
1285 / 1285 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 6:20 am Mesaj konusu: |
|
|
bravo çok güsel  _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
ParsarasYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 22 Şehir: İstanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 3

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Muhteşem başka söze hacet yokkkkkkk. _________________ "Hiç bir şey göründüğü gibi değildir" |
|
 |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 10:30 am Mesaj konusu: |
|
|
tek kelimeyle süpper... _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
maho54Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 10
Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 1:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
süper _________________ nmht123456underground |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
Level: 33
1507 / 1507 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
bencede muhteşem nasıl yapıyorsan sanki 1 ekibin var ve onla çabucak yapıyorsun ama bana photoshop kullanım kulavuzu verseler photoshopta bu kadar müthiş yapamam _________________ kinglerin doğduğu
krallıktan geldim
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayir canim tek kisilik bi resim ekibim var oda benim resim yapmak benim meslegim zaten... fotomontaj, kolaj, logo yapimi, bannerler, aklina hangi basin ürünleri geliyorsa onlar benim isim yaptigim calismalarda kendimi cok kaptiriyorum...severek yapiyorum...sizlerle paylasiyorum, hem benim icin iyi oluyor kendimi photoshopta gelistiriyorum, hemde yeni fikirler üretmeyi ögreniyorum
böyle iste...herkese tsk ederim..beyenenlerinde beyenmeyenlerinde yorumlari benim icin cok önemli tsk ederim... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Mon Jun 11, 2007 7:29 am Mesaj konusu: |
|
|
MinT asıl biz teşekkür ederiz bu kadar uğraşmışsın beğenmemek haddimizemi düşmüş şahsen ben senin yaptığın resimleri çok beğeniyorum bir sen daha yoktur herhalde sağır oda'da
teşekkürler dostum  _________________
 |
|
 |