| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
|
 |
|
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 1:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
kayzer çok acemice davrandı ama büyük bir hata yoktu _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
metdenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55 Şehir: ıstanbul Meslek: Grafik Dizayn
Level: 6

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 1:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bariz bir hata göremedim arkadaşlar.ama arasın vurulması bana göre hataydı.o vurulmasada olabılırdi. birde çiğdemin sahnelerındede cok fazla şiddet vardı |
|
 |
TURKKANYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19 Şehir: kocaeli Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağır Odanın bu bölümü bana göre iyiydi. Özellikle Çiğdem'in Sansar'a davranış şekilleri, Çiğdem'in oyunculuğu harikaydı. Aras'tan daha gerçekti oyunu. Tebrik etmeden geçemeyeceğim. Bu güne dek hiç bir şiddet sahnesi bu kadar gerçekçi olmamıştı. Yüz hatları, vücutunun tüm hareketlleri gerçekçiydi. Aras, vuruyor ama yüzünde hala bir mimik yok, bir de ardından Çiğdem'i görmek farkı fark ettiriyordu.
J 15'i artık afişe edip, olan biteni ortaya dökmek gerekli diye düşünüyorum. Onca vatan haninin arasında bir tek vatan evladı yok mu? bu gidişata dur diyecek, bu kadar mı aciz bizim özel birimlerimiz!!!! |
|
 |
kirazeYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 31 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 4

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 3:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
sansarın önceki bölümlerde parmak izi çıkmıyordu ama bu bölümde çantaya şifre girdi arkasından arkadaş şifreyi buldu parmak izinden.hataydı.bunun dışında bariz bir hata göremedim.......  |
|
 |
ATKNYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 36
Level: 4

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
KAYZER İN VURULMA SAHNESİNDE NOGAYIN ADAMI VURURKEN VE SÜRÜKLERKEN ARABALARIN GEÇMEYİP,CESEDİ KÖŞEYE KOYDUKTAN SONRA ARKADAN KONVOY GEÇMESİ ) OLMADI BU SEFER..... .ÇİĞDEM İN OYUNCULUĞUNU DA AYRICA KUTLAMAK GEREKİR |
|
 |
AslanveKurtYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17
Level: 2

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konferans binasinda herkes bomba derdine dusmusken, bina muduru o telasede Kahve makinasindan kahve almaya geliyor.
Bence mantik hatasi, biraz daha inandirici yapilirdi...
Giray cok basit bir sekilde kaciyor, bence o arada nogay arkasindan kosabilirdi..... |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 9:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
En büyük hata ve oda cok dikkatimi cekti, Sansar arabaya bindirilirken (depoya giderken) elleri arkadan kelepceliydi...Aras onu depoda sorgularken önden kelepceliydi burda bence hata vardi _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
informationYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 26
Level: 3

|
Tarih: Sat Jun 02, 2007 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
kiraze dediğin bi bakıma doğru ama orda parmak izinden değilde tuşlardaki izlere baktılar bence yani senin parmak izin olmasa oraya dokunduğun anlaşılır ama kim olduğun anlaşılmaz onun için orda parmak izine değilde dokunulan tuşlara bakıldı bence |
|
 |
ugurkoYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1
Level: 1

|
Tarih: Sun Jun 03, 2007 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
nogay kayzerı oldururken aracın on kaputu acıktı ama kayzerın sılahını alıp aracın altına atarken ve kayzerı yan tarafa suruklerken aracın kaputu kapalıydı. |
|
 |