| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 17, 2007 7:29 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 32.Bölüm Hakkında Tahminler |
|
|
Sağır Oda 32.Bölüm Hakkında Tahminleri buraya yazabilirsiniz arkadaşlar _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
apoYeni Üye

Ülke: greece Mesajlar: 36 Şehir: Gumulcine Meslek: Öğrenci
Level: 4

|
Tarih: Thu May 17, 2007 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Slmlar arkadaşlar!!Ben MALESEF bu bölümü izleyemedim!!Halı saha maçımız vardıöbaşta gelmesem olmaz mı dedim ama ısrar edince kıramadım..Sitemize güvenerek gittim, linkleri bulup indireceğim..32. bölümle alakası yok yazdıklarımın bu yüzden özür diliyorum hepinizden ama yazmak istedim.. _________________ @Po!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!! |
|
 |
RICO PASAYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17
Level: 2

|
Tarih: Fri May 18, 2007 6:36 am Mesaj konusu: |
|
|
hedefi onikiden vurdum ardas sahin dedik cıktı sıra sitare hanimda inanin giraydan bile tehlikeli bir kadın bütün dolapları biliyor ve ykendi capında yonlendiriyor |
|
 |
kirazeYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 31 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 4

|
Tarih: Fri May 18, 2007 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
bence sanki duruyla ilgili de birşeyler olacak.aras' a karşı kullanacaklar.bu nogay 'la giraydan herşey beklenir. |
|
 |
cemreİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 371
Level: 17

|
Tarih: Fri May 18, 2007 9:50 am Mesaj konusu: |
|
|
evet sitare de var bence biseyler.oglu oldugunu biliyo ama hic orali olmuyo.ve wc gircem diyo sanki o da girayin planlari icinde var gibi bence.
bizimkiler kurtulurlar bence.yakinda sira hayalete de gelecek.duru belki gitmekten vaz gecer. |
|
 |
memleketliYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 20 Şehir: İstanbul Meslek: Bilgisayar Mühendisliği
Level: 3

|
Tarih: Fri May 18, 2007 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
sitare bencede çok tehlikeli kardeşinin ölümünde de parmağı var kızına ayran içirmedi sana dokunur diye ve mansur o ayranla zehirlendi _________________ Bir Gün Herkes Hesap Verecek...! |
|
 |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Fri May 18, 2007 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de"memleketli" arkadaşa katılıyorum.ama inşallah oğuzla arkadaşa bişey olmaz _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
kaymaz_00Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 6 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Fri May 18, 2007 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
aras hayalete ne istiyorsun dedi hayalet zamanı gelince öğrenirsin dedi bununda alında birşeyler yatıyor |
|
 |
onur_sağırodaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 3 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Fri May 18, 2007 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
NOGAY C15 BAŞKANI OLACAK BANA GÖRE  |
|
 |
nifo40Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: kırsehir Meslek: Emlakçı

|
Tarih: Sat May 19, 2007 7:47 am Mesaj konusu: |
|
|
sitare ile aras planlı yapıyor herseyi.bence sitare iyi.arasla bi kere gizli konusmuslardı arasa bi söz vermisti sonrada bu olaylar oldu.bence hic beklemedigimz biseyler cıkcak ortaya.ya da dediginiz gibi cetenin bası sitare. |
|
 |