| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Tue May 15, 2007 11:31 am Mesaj konusu: Sağır Oda 31. Bölüm Konusu Ve Yorumları... |
|
|
Derin Amerika, Başkan’a suikast yapmayı planlıyor
Kırımlı Ailesi’nin öldü sanılan oğlu Şahin ortaya çıkar ve ortalık karışır.
J15’in başkanı Nejat ile Aras Dağlı hesaplaşmasına Kırımlılar son noktayı koyarlar.
Aras ve Duru aşkında şoke edici gelişmeler yaşanır. Duru Kırımlı, bu aşkla ilgili kararını verir.
Devlet Başkanı’na suikast yapmayı planlayanların Derin Amerika olduğu ortaya çıkar. Galip Bey’in ölümü üzerine çok sarsılan Zahit, kendisine verilen uyuşturucunun etkisinden kurtuldukça bir şeyler hatırlamaya başlar.
Mark Zimmer ve adamları, Başkan’a yapacakları suikastte Aras ve Oğuz’u kullanmayı tasarlamaktadırlar. Oğuz ise gizli olanaklarını kullanarak Hayalet’in yuvasını saptamaya çalışmaktadır.
Zahit düşmanlarının elinden kurtulup arkadaşlarıyla buluşabilecek mi?
Aras’la Oğuz’un çağrıldığı randevu yerinde onları neler bekliyor? Tüm bu soruların cevabı, Sağır Oda’nın perşembe akşamki bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın! |
|
 |
|
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Tue May 15, 2007 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
kaçırırmıyız hiç teşekkürler kardeşim ellerine sağlık _________________
 |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue May 15, 2007 1:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
güsel olacak bölüm
demek şahin arkadaşmış ilginç.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Tue May 15, 2007 1:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben biliyordum zaten :p tsk MECQRAS kardes  _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
ModeRnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 12
Level: 2

|
Tarih: Tue May 15, 2007 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaa off ben farkLı birini bekLiodum şahin oLarak off ya |
|
 |
intelligencerYeni Üye

Ülke: uk Mesajlar: 14 Şehir: London Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Tue May 15, 2007 1:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya belliydi arkadaşın olcağı hiç konuşmayışı zaten aklımı kurcalıyordu.. |
|
 |
sokakprensiYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13 Şehir: uşak

|
Tarih: Tue May 15, 2007 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
aynen bende tahmin etmiştim ama rezil olmayayım diye yazmamıştım             _________________ İMZADA REKLAM YASAKTIR ! |
|
 |
metaYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 22
Level: 3

|
Tarih: Tue May 15, 2007 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw film ilginç.Şahin arkadaş çıkıyor,
bakın şehbal arasın annesi çıkarsa, daha sonra duru mark zimmerin kızı imamefendinin kuzeni çıkarsa, oğuz bey de cia ajanı çıkarsa şaşırmayın derim       |
|
 |
cemreİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 371
Level: 17

|
Tarih: Tue May 15, 2007 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
meta dur sende iyice aklimizi karisrirma.zaten zor cözüyoruz dziyi. |
|
 |
kızılelma27Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 10

|
Tarih: Tue May 15, 2007 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
BU DİZİYİ ANLAYAMOYOM VALLAH SONER YALÇIN ABEY DERİN ABİ VALLAH BU ADAM ZATEN TİPİDE YILAN GİBİ HİÇ BİŞE ÇAKTIRMIYO SAĞIR ODA DERİNLERİN DİZİSİ BAKIN GÖRÜN O YAŞLI KADIN VARYA İSMİNİ UNUTTUM DURUNUN ANNESI ODA RAMBO ARASIN ANNESİ ÇIKMALI DEĞİL Mİ |
|
 |