| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 10, 2007 7:31 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 30.Bölüm Hataları |
|
|
Sağır Oda 30.Bölüm Hatalarını buraya yazabilirsiniz.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Thu May 10, 2007 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel bi bölümdü ben hiç hata görmedim... |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Thu May 10, 2007 9:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
o kadar çalıştım fakat bende bulamadım |
|
 |
ephessusYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13
Level: 2

|
Tarih: Fri May 11, 2007 7:30 am Mesaj konusu: |
|
|
hatasız kul olmaz
ben Çiğdem'dengelen maillere dikkat çekmek isterim. Aras Çiğdem'den mail gelmiş dediğinde ekranda Outlook un mailokuma değil mail yazma ekranı vardı. |
|
 |
HaNNibal_KinGYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 20
Level: 3

|
Tarih: Fri May 11, 2007 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
bende bulamadım |
|
 |
pooatKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 197 Şehir: istanbul
Level: 13

|
Tarih: Fri May 11, 2007 9:53 am Mesaj konusu: |
|
|
ephessus doğru söylüyorsun  |
|
 |
FATİH YAMAYYeni Üye

|
Tarih: Fri May 11, 2007 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
nasıl oluyorda volkan james hartın aynısı oluyor sesleri bile aynı bu kadar da olur mu |
|
 |
RICO PASAYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17

|
Tarih: Fri May 11, 2007 11:04 am Mesaj konusu: |
|
|
MÜKEMMEL ÖTESİ İDİ SADECE VOLKAN VE JAMES İN BİREBİR BENZEMESİ BİRAZ ABARTI GİBİME GELDİ |
|
 |
ephessusYeni Üye

|
Tarih: Fri May 11, 2007 11:09 am Mesaj konusu: |
|
|
"pooat" teşekkür ederim. Bütün gün outlook la uğraşıyorum. uzaktan gördüğüm gibi anladım
Fatih Yamay'a katılıyorum. o kısmıda saçma olmuş.
bu söyleyeceğim ise hata değil. şu son bölümü indirdikten sonra bi daha bakıp karakterlerden hangisi ile son sahnede şahin uyuşuyor onu kontrol edeceğim. o an ordaki herkes birden hayretler içinde kaldı. aras ve oğuz da aynı şekilde oldu. demekki onlarda tanıyorlar. her iki tarafında ortak tanıdığı ama iki tarafın (araslar ve kırımlılar) aynı anda görmediği isimleri gözden geçirdiğinizde bana en yakın isim "arkadaş" gibi geliyor. galip bey in ölmesinden sonra arkadaşa ne kadar yüklenebileceklerini bilemiyorum. o nedenle o adam dizide kalacaksa fonksiyonlaştırılmalı. burada da kendimi eleştireyim. son sahnedeki adamın parmakları orta boy ve tombikti. sanırım arkadaşın uzun ve incedir. hadi bakalım. |
|
 |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Fri May 11, 2007 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben bişey bulamadım _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |