| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 03, 2007 9:50 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 30.Bölüm Hakkında Tahminler |
|
|
Sağır Oda 30.Bölüm Hakkında Tahminleri buraya yazabilirsiniz _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
heavenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5
Level: 1

|
Tarih: Thu May 03, 2007 10:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
29 çok paravan oldu bundan sonraki bölümler çok kalite olucak gibi görünüyor...tahminimce yeni bir başlangiç... |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Fri May 04, 2007 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
benim sitare hanimla galip hoca hakkinda yazdiklarim hepsi cikti yaaa shock oldum...yazmistim, sitare Galibin eski sevgilisi, ve Sahinde Galipin sitareden olan oglu... sanki senaryoyu ben yazuyorum yaaa neyse bidaki bölüme neler olur.....
Galip kacirilir...Sehbal Arasa bütün herseyi anlatir...ben Duruya birsey olucak diye düsünüyorum, ama o iki bölüm sonra olur herhalde, bidaki bölümde Sahin ortaya cikar...
Bi Tahmin daha yürüteyim: Sahin yasiyor ölmedi, trafik kazasinda öldü diye birsey söylendi, o yanlis bence Sahini Galip Hoca aldi ve derin Devlete soktu ve herkes onu öldü biliyor...tek mansur gercegi biliyordu, Sahin arada bir altinlari yokladigi icinde bütün olaylardan haberdar... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri May 04, 2007 6:30 am Mesaj konusu: |
|
|
MinT aklımı okuyorsun walla
bişey daha; mansur efendi ölmeden önce duruyu aramış bana bişey olursa onu bul demiş acaba o kim arasla onu bulucaklar yani şahin'i yada onlar bulmadan şahin ortaya çıkacak  _________________
 |
|
 |
ahanetonYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 6
Level: 1

|
Tarih: Fri May 04, 2007 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Sehbal bir keresinde şahin abisini akıl hastanesinde gördügünü söylemişti. oguz bey de akıl hastanesinin sıkıştıgı zamanlarda saklanacak en güzel yer oldugunu söylemişti ve duru ile aynı akıl hastanesinde karşılaşmışlardı. yani bana göre şahin oğuz bey |
|
 |
belkısYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19
Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Fri May 04, 2007 9:20 am Mesaj konusu: |
|
|
OĞUZ BEY ŞAHİNMİ...YOK ARTIK..AMA BAŞKA BİRİ OLABİLİR YANİ OĞUZ BEYİN YETİŞTİRDİĞİ BAŞKA BİR HÜCRE OLABİLİR..0NLARIN İÇİNDEDİR BENCE..MANSUR EFENDİNİN MEZARINA NE SAKLADIKLARI KONUSUNDA FİKRİ OLAN VARMI....SONRA ZAHİT NERDE.....ONA NE OLDU....ŞEHBAL BENCE ARASI TUZAĞA DÜŞÜRECEK..ŞİMDİLİK BUNLAR _________________ tuba |
|
 |
mertulanYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 46 Şehir: İstanbul Meslek: Öğrenci
Level: 5

|
Tarih: Fri May 04, 2007 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
altınların olduu yerde hep ayak sesleri geliyo şahin orda yaşıyo olabilir zaten giray aşağı inerken bi yer gördü burası nereye çıkıo dedi .ayrıca giray o seslerden tırstı ama sitare çok rahattı |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Fri May 04, 2007 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
giray altınların peşine deşecek arasla duru belki evlenirler gizli bir şekilde:)
,Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
canberk44Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 11 Şehir: MALATYA Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Fri May 04, 2007 3:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
hayır arkadaşlar şehbal arasla şehbalin annesini dinledi ve eski sewgili olduklarını söyliyince o da galip hocanın yanına gitti onunla konuşacaktı ama galip hoca bence mark zimmer tarafında tuzağa düşürüldü..ve şehbal arası aradı galip hocanın zor durumda olduğunu söyleyecek..bir şey daha avşar beyin altınları vatikanlılar tarafında götürülüyodu ama arasgil engel oldu ve altınları aldılar peki bu altınlar kimdeydi tabiki derin devlette stare hanımla giray altınlara baktığı zaman sıra sende dedi ve bu bababım altın koleksyonu dedi altın koleksyonuda derin devlette bence şahin derin devlet için çalışıyor __? |
|
 |
cemreİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 371
Level: 17

|
Tarih: Sat May 05, 2007 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
tahmin yürütmek epey zor sahin cikar bir iki bölüm sonra ortaya. |
|
 |