| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 03, 2007 9:49 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 29.Bölüm Hataları |
|
|
Sağır Oda 29.Bölüm Hatalarını buraya yazınız _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
heavenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5
Level: 1

|
Tarih: Thu May 03, 2007 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
HATA YOKTU... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri May 04, 2007 6:21 am Mesaj konusu: |
|
|
ewt bende bi hata göremedim.. _________________
 |
|
 |
VAN_burikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 68 Şehir: Istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 7

|
Tarih: Fri May 04, 2007 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
hata yoktu ama cenaze sahnesinde herkez siyah giyinmişti ve bu bir hristiyan geleneği
aynı şekilde sitare hanım gece mezra gittiğinde mum yaktı dizimizde böyle bişe yok _________________ HERŞEY üSTÜMÜZE ÜSTÜMÜZE GELİYOSA
BİZ TERS YOLDAYIZDEMEKTİR... |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Fri May 04, 2007 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAN_burik bende bunu diyecektim ağzımdan aldın aynen bizim dinmizde böyle bir şey yok neden böyle bir sahne koydular anlamadım |
|
 |
pooatKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 197 Şehir: istanbul
Level: 13

|
Tarih: Fri May 04, 2007 3:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
hata vardı Mansur beyin kanında siyanür adlı zehir bulundu.Bu zehir ANINDA öldürür.Ama Mansur Bey holdingde öldü.Yola ölmesi gerekirdi.Ya da cafede içier içmez. |
|
 |
sokakprensiYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13 Şehir: uşak
Level: 2

|
Tarih: Fri May 04, 2007 5:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok kardeş o holding de giraydan su istemişti suyun içinde siyanur vardı ben bole hatırlıyorum hatalıysaam affola... _________________ İMZADA REKLAM YASAKTIR ! |
|
 |
AslanveKurtYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17
Level: 2

|
Tarih: Fri May 04, 2007 7:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu bolumde cok ama cok mantik hatalari var....
Yukarida dendigi gibi Cenaze ve Mum olaylari...hele bir Dergahda olmasi yanlis....
Birde Masa'allah duru Hanim babasindan buyuk adamla yanak yanaga sapur supur, kucukler buyuklerin elini oper benim bildigim.
Senaryo yazimlari biraz daha mantikli ve icten yazilmasi gerekir kanaatindeyim... yoksa yavas yavas rayindan cikiyor |
|
 |
heavenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5
Level: 1

|
Tarih: Fri May 04, 2007 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
MİLLETİN ARTIK PSİKOLOJİSİ DEĞİŞMİŞ ANLADIĞIM KADARIYLA DİZİYİ İZLEMEKTEN ÇOK HATAYAKALAMAYA ÇALIŞIO :] NE AYAK ANALAMADIM YA HATA ARIYACAKSANIZ İZLEMEYEİN töbetöbe |
|
 |
cemreİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 371
Level: 17

|
Tarih: Sat May 05, 2007 11:36 am Mesaj konusu: |
|
|
cok bi göze batan hata olur ona lafim yok ama ufacik kusurlari bile abartmayalim.
kusura bakmayin diziye bakin |
|
 |