| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:39 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 28.Bölüm Hataları |
|
|
Sağır Oda 27.Bölüm Hatalarını buraya yazınız!!! |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3690 / 3690 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
türkmen kampına yapılan bombalı saldırı çok amatörce olmuş yaa şişe attıkları çok belli mor mor ateş parçacıkları gördüm orada adı aklıma gelmiyor bir alkol vardı neydi bilmiyorum neyse ondan yapmışlar bombaları çatışma sahneleri çok kötü abicim ya dalgamı geçiolar anlamıyorum çok daha iyi olabilir bu sahneler !!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
TURKKANYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19 Şehir: kocaeli Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 6:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın, Yİne bir Sağır Oda ertesinde yine bir sürü yorumla buradayım işte.
Bu yazımı dizinin YÖNETMENİ'nin okumasını çok isterim. Kurtlar vadisinin 2.bölümünde ki, Abdülheyin bulup da buzdolabına attığı bomba çantasının patlamasından sonra ki çekim sahnesini görebildiniz mi ? sayın Yönetmenim. Peki Sağır Odanın 27.Bölümünde okulun bombalanmasından sonra hücre evin önünde çıkan patlama nasıldı???? Sadece merak ediyorum, ekipler evet farklı ama Kurtlar vadisinin çekimlerinin daha profesyonelce olduğunu sizde görüyor musunuz? diye merak ediyorum. Sağır Oda ekibi neden gerçeğe yakın sahneler çekemiyorlar. Evet, Oğuz beyin güzel bir yakın döğüş ustası olduğunu biliyoruz ama Mezarlıkta Peşmergelerle yapılan döğüş sahneleri ne kadar inandırıcıydı???? Yine de söylemeden edemeyeceğim, beni konu ilgilendiriyor sadece ama yinede daha iyi çekimler yapılmalı. |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 6:33 am Mesaj konusu: |
|
|
TURKKAN kardes...Maddi durum yok belli olmuyormu...
benimde gözüme bi hata carpti...Mesela arasla oguz bey pesmergeleri ortadan kaldirirken güpe gündüzdü...o insanlar kayboluyor, ve pesmergelerin haberi yok...sonra bidaki sahnede bi görmüsüz kap karanlik... ben pesmerge olcamda adamlarin kayboldugnu fark etmigcem...orasi hatali bence...ya tamamiyle karanlikta cekiceklerdi ya da aydinlikta islerini bitirceklerdi...
.S.A.B.Q.C.E.S. dedigin Molotof olabilr mi  _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
uakkarYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 14 Şehir: hatay Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
TURKKAN KARDDEŞ HAKİKATEN PARA SIKINTISI VAR ONUDA GEÇTİM BEN KURTLAR VADİSİ HASTASIYDIM BIKTIRDILAR HİÇ DEĞİLSE BU DİZİ TÜRKLERDEN ÇEKTİKLERİ ACILARDAN TÜRKMENLERDEN BAHSEDİYOR O TÜRKÜLERİ DİNLEDİĞİMDE KENDİMDEN GEÇİYORUM ARTIK HAREKETE GEÇMEK LAZIM TÜRKMENLERE YARDIM DİZİLERİ İYİ İZLE VE ÖYLE KARŞILAŞTIR BİRİ MAFYA DERİN DEVLET ÜZERİNE SAĞIR ODA İSE BAŞTAN SONA GERÇEKLERİ GÖSTERMEK ÜZERİNE NE DİYORLARDI BU DİZİNİN BAŞINA OLAYA ANLATILANLAR GİBİ BAKMAYIN BİRDE BİZİM GÖZÜMÜZDDEN BAKIN BENCE ARTIK İKİ DİZİYİ KIYASLAMA KURTLAR VADİSİ KAN KAYBETTİ _________________ konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil |
|
 |
karizmaonurYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 32
Level: 4

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ya filmden artik hiç zevk almiyorum film git gide bozmaaya basladı sanki film değil canlandırma izliyoruz bütçe yokta kardesim dövüş sahnelri gerçekçi olamazmi aras eskiden güzel bükuodu kafa kırarkan şimdi dokunuo adam yere dusuo bir an önce duzelmesi lazm filmin yoksa reytinglerde ilk 10 da zor girer.. |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
cenazeye giderlerken orada bi imam vardı elindeki Kur'an-ı Kerim'i belinden aşağıda tutuyordu.. _________________
 |
|
 |
unigfb_1907Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 79 Şehir: erzurum
Level: 7

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 10:09 am Mesaj konusu: |
|
|
herzmankı gıbı basıt catısma sahnelerı solemeye bıle gerwek yok herkes bılıyo maslesef |
|
 |
snipermustafa83Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2
Level: 1

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 11:39 am Mesaj konusu: |
|
|
SAYIN S.O. YETKİLİLERİ; LÜTFEN BİRAZ DAHA GERÇEKCİ OLURSANIZ, İZLEMEKTE ZEVK VERİR. BOMBA PATLIYOR GÖRÜNTÜ YOK, ATES EDİLİYOR SARI SARI ISIKLAR CIKIYOR, EL BOMBASI ATILYOR GÖRÜNTÜ PATLADIKTAN SONRA GELİYOR...
TARAMALI İLE ATES EDİYORLAR AMA ARAS TEK TABANCA İLE ÜZERLERİNE YÜRÜYOR NE KADAR İNANDIRICI SİZCE?
ÖNEMLİ OLAN KONULAR; AMA ARTIK IZLEYICI KAPASİTESİ GELİŞTİ VE DEĞİŞTİ İZLERKEN GÖRMEK İSTİYORUZ....
AMATÖRLÜKTEN BİR AN ÖNCE ÇIKILMASI GEREKİYOR..VE YATIRIM YAPMANIZI TAVSİYE EDİYORUM.
SAYGILARIMLA, |
|
 |
hickimseYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 60 Şehir: herhangibiryer
Level: 6

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Patlama efektleri çok berbattı.Bu soruna bir çözüm getirilmesi gerek.
Silahların ucunda sanki ampul varmış gibi gözüküyor ateş ederken. _________________ Gidelim, yıldızların çok olduğu bir gökyüzü altına HAYDE |
|
 |