| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Thu Apr 12, 2007 9:10 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 26. Bölüm Hataları |
|
|
Gözden kacmayan sahneler oldumu bilmiyorum..varsa buraya yazabilirsiniz....  _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
|
delikanli_kayseriliYeni Üye

Ülke: switzerland Mesajlar: 38 Şehir: lenzburg Meslek: Akademisyen
Level: 4

|
Tarih: Thu Apr 12, 2007 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
vallah birsey bulamdim |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 5:55 am Mesaj konusu: |
|
|
bence arasın oğuz bey ve zahiti kurtarmaya gittiğinde sahar kapıdan dışarı çıkıyordu aras saharı tuttu orasını çok saçma buldum sahar orada bağırabilirdi yada arasa bi tekme atardı arası etkisiz hale getirirdi gerçi öyle yapsa bile diğerleri tutardı onu _________________
 |
|
 |
sjseroYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 19
Level: 3

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
silahların ucundan çıkan sahte kıvılcımlar berbattı |
|
 |
pusat07Kategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 77 Şehir: Antalya
Level: 7

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu bölümdeki en bariz hata gündüz girilen çatışma ekibin kullandığı M16 uzun namlulu silah ile kalaşnikof AK45 namlusundan ateş edildiği sırada alev gözükmesi... Aras'ın kullandığı M16'da ayrıca susturucu vardı... böyle birdurumda susturucu olmasa bile namludan alev çıktığı görülmez... Kalaşnikof AK45'de bu duruma hiç rastlanmaz... Uzun namlulu silahların namlu ucunda atış yerinin tespit edilmemesi için alev gizleyenler bulunur... Gece atışlarında ancak fark edersiniz ki, gündüz bunun fiziksel ve görsel açıdan imkanı yoktur namludan alev çıktığı görülmez... _________________ Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil...! |
|
 |
BAFRALIYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 6 Şehir: İstanbul Meslek: Webmaster
Level: 1

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre zahit ile oğuz saklıv adi çıkışında tuzağa düştükten sonra saharın oğuz beyi bbacağından vurması ve yakalandıktan sonra bişey olmamış gibi yürümesi hiç yoktansa bir bez parçası bağlanabilirdi benim görüşüm bu . |
|
 |
karizmaonurYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 32
Level: 4

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
bende hataya rastlamadım ama biraz adam öldurme sahnelerini gerçekçi yapmalrı lazimmmm.... |
|
 |
VAN_burikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 68 Şehir: Istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 7

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
film iyi güzelde çok saçmalık var bi kere kullanılan tüfekler oyuncaktı paraya kıyılıp kuru sl-ıkıları alına bilirdi gene çatışma sahneleri çok saçma üç kişi 15 20 kişiye(tüfekli)kafa tutuyo ve son olarak aras ın oğuz ve zahit i kurtarma opersyonu da çok saçmaydı koskoca amerikan karahgahını basıyosun kolaymı okadar _________________ HERŞEY üSTÜMÜZE ÜSTÜMÜZE GELİYOSA
BİZ TERS YOLDAYIZDEMEKTİR... |
|
 |
tutsakYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 26
Level: 3

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
ben diziyi izlerken hatalarina bakmiyorum dizinin nereye varacagini nedemek istediklerini konun ne oldugunu bilmek benim icin daha guzel..sagir oda sutden cikmis ak kasik degilki..elbetde her dizi ve filmler gibi sagir odaninda hatalari olacak..hatasiz hangi kul var bu dunyadaki dizilerde hata olmasin..kucucuk ufak tefek seyleri bence dusunupte desmeyin,gerektiyi yerde hata olur gerekmediyi yerde olmaz.. |
|
 |
neonurYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1
Level: 1

|
Tarih: Fri Apr 13, 2007 11:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence çatışma sahnelerinin hepsi çok saçma oluyor.Ayrıca Zaharı'ın o mesafeden Oğuz'u vurması da çok saçma.Bi de Aras'ın yere düşerken teröristi öldürmesi çok amatörce çekilmiş.Zahar'ın Aras içeri girerken bağırmamasının tek açıklaması onları bi anlamda korumaya çalışması özellkle Zahit'i başka açıklaması olamaz varsa da çok saçma olur.İnşallah diğer bölümde Kevin'in öldüğünü görürüz artık. |
|
 |