| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
neo-türkYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 12 Şehir: türkiye Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Thu Jul 26, 2007 11:33 am Mesaj konusu: Proje-ct'i aradım ve dizi bitti dediler... |
|
|
Arkadaşlar Proje-ct şirketini aradım ilk önce bir adama çıktı şimdi konuşmayı kelime kelime yazacam size..
Adam-Alo
Ben-Alo, Proje-ct mi?
Adam- Evet
Ben- Şimdi bu Sağır Oda dizisi bitti mi bitmedi mi?
Adam-Bitti!
Ben-Neden?
Adam- Zaten bu kadarlık düşünülmüştü ve bitti.
Ben-Peki dizinin başka bir şekilde devam etmesini düşünüyor musunuz?
Adam-İlerleyen yıllarda belki...
Ben- Peki, seneye yeni bir proje var mı?
Adam-Hayır...
Ben-Teşekkürler, iyi günler..
Adam-İyi günler..
Yani anlayacağınız dizimiz bitmiş... Telefondaki adamda düzgün bi açıklama yapmadı. Bu görüşme 26.07.2007 tarihinde 14.25-14,30 arasında gerçekleşti. Yemin ederim yalan söylemiyorum.. İstiyorsanız siz de arayın.. |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Jul 26, 2007 11:36 am Mesaj konusu: |
|
|
hımmm msn görüşmesi gibi yemin etme hiçbirşey için inanıyoruz yalansa öteki tarafta çekeceğin olur zaten neyse
sağlık olsun ama ben bekliyorum dizinin bittiğine inanmıyorum çünkü.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
neo-türkYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 12 Şehir: türkiye Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu Jul 26, 2007 11:38 am Mesaj konusu: |
|
|
ya sevgili adminim dizinin bitmemesini benden başka çok isteyecek kimse olamaz. adamla konuşurken dilim tutldu zaten. istiyorsanız sizde arayın ya da sizinle msn sohbeti yapalım ama bitmiş..  |
|
 |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Thu Jul 26, 2007 2:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hakan Karahan'da habertürkte bir programda "benim bildiğim kadarıyla, dizi bitti. Yeni sezonda bölümleri çekilmeyecek" dedi. |
|
 |
zemlinskisYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17

|
Tarih: Fri Aug 03, 2007 6:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
benim umudum hala devam ediyor bu arada sağır oda off vol.1 müzik albümü yakında piyasaya çıkacak loopus yetkilileriyle görüştüm |
|
 |