| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
taylan70Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 6 Şehir: karaman Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Tue Jun 24, 2008 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu Dizi muhakak baslamalidir. Hatta Kurtlar Vadisiyle ayni günde bile olsa ben bu Diziyi izlerim.Yetkililer lütfen |
|
 |
|
crymanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 42 Şehir: Koceli
Level: 5

|
Tarih: Tue Jun 24, 2008 1:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet zemlinskis sana katılıyorum.Ne kadar cok Mail atarsak o kadar ii olr bncede.Ama sunu unutmayalım ki sağır oda nın yeniden başlaması hepimiz için çok iyi olucaktır.. _________________ Zafer Her zaman Türk'ündür.... |
|
 |
SABQCESAdministrator & Webmaster

Ülke: NULL Mesajlar: 996
Level: 27

|
Tarih: Tue Jun 24, 2008 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
zemlinskis teşekkür ederim ilgin için ama böyle birşey olamaz artık.. dizinin yayınlanması hayal artık.. maddi olarak dizinin giderlerini karşılarsak yaparlar anca:D _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
zemlinskisYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17
Level: 2

|
Tarih: Wed Jun 25, 2008 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
böyle konuşursak tabi devam etmez en azından dizinin başlama isteğimizi yöneticilere bildirirsek onlarda yeniden istek doğurabilir ve yeni projelere kavuşabiliirz |
|
 |
jackallrcYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1

|
Tarih: Wed Jun 25, 2008 11:02 am Mesaj konusu: |
|
|
sırf bu dizinin yeniden başlaması için üye oldum dizinin devam edebilmesi için herşeyimi ortaya koyarım zemlinskis kardeşe destek veriyorum saboces kardeş bize destek bu dizinin sönmüş ruhunu yeniden canlandıralım |
|
 |
crymanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 42 Şehir: Koceli
Level: 5

|
Tarih: Wed Jun 25, 2008 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet..  _________________ Zafer Her zaman Türk'ündür.... |
|
 |
VAN_burikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 68 Şehir: Istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 7

|
Tarih: Tue Jul 15, 2008 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar mesele dizinin devam etmesi etmemesi değil soner yalçın olsun cüneyt özdemir olsun inanın bizden daha çok istiyorlardır dizinin devamını veya yeni bir dizi yapmayı keza yeni bir dizi yaptılar ama 4 bölüm sonra bitirildi bitmedi yayından kalkmadı kaldırıldı benim önerim bu gerçeklerin bize dizi yoluyla değil sinema aracılığıyla yansıtılması en azından sansür korkusu olmaz
ama yinede bu kampanyay katılımı arttırmak için elimden geleni yapcağım _________________ HERŞEY üSTÜMÜZE ÜSTÜMÜZE GELİYOSA
BİZ TERS YOLDAYIZDEMEKTİR... |
|
 |
azrail1905Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 3

|
Tarih: Wed Jul 16, 2008 12:05 am Mesaj konusu: |
|
|
keşke başlasa bir an önce. çünkü ben sağırodadan hariç bugüne kadar hiç bir diziyi takip etmemiştim. (lost hariç) çok güzel bir senaryosu konusu vardı... kaliteydi ama... |
|
 |