| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| IRAK SAHNESİ GÜZEL OLMUŞ MU? |
| EVET |
|
67% |
[ 19 ] |
| HAYIR |
|
32% |
[ 9 ] |
|
| Toplam Oylar : 28 |
|
| Yazar |
Mesaj |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Sat Mar 31, 2007 3:50 pm Mesaj konusu: SİZCE SAĞIR ODA IRAK SAHNELERİ GÜZEL OLMUŞ MU? |
|
|
BENCE BUNDAN DAHA İYİ OLAMAZDI  |
|
 |
|
MrPsikoYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 8
Level: 1

|
Tarih: Sat Mar 31, 2007 9:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
eet Valla bence olmuş |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Sun Apr 01, 2007 12:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vasat ötesi
En son yavuzgüner tarafından Sat Apr 28, 2007 8:50 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
 |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Sun Apr 01, 2007 6:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
olmuş ya fena deil aslında onun için ankete katılmıyorum... |
|
 |
POLAT SKYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 10 Şehir: İSTANBUL Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Mon Jun 04, 2007 10:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ULAN NERESİ GÜZEL OLMUŞ ADAMIN ENSESİNE BİR DOKUNUYOR ARAS ADAM ÖLÜYÜR NE YANİ BUMU ULAN POLAT ALEMDAR I DİRİ DİRİ MEZARA GÖMDÜLER SİZ NE DİYORSUNUZ BE ADAM IRAKA GİTTİ FÜZELERİN TANKLARIN ARASINDA ABD ASKERLERİYLE VURUŞTU O HENGAMEDE YARALANDI BAK DEVLETİN ÇEKİRDEKTEN YETİŞME ADAMI YARALANDI HATTA NEREDEYSE ÖLÜYORDU SİZİN ULTRA SÜPER KAHRAMAN SÜPERMEN İN VARİSİ BETMEN İN GÖZBEBEĞİ ARAS DAĞLI TEK KURŞUN ALMADAN İSTANBULA DÖNDÜ BUMU YANİ GÜZEL SAHNE HA BİRDE UNUTMADAN KURTLAR VADİSİ BAŞLADI DİYE HEMEN PAZARDAN PERŞEMBEYE ALMAKTA AYRI BİR YÜZSÜZLÜK AYRI BİR ÇAPSIZLIK |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Mon Jun 04, 2007 10:20 am Mesaj konusu: |
|
|
POLAT SK lan manlı konuşamazsın burada ok dostum ? _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
WESTYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13 Şehir: bursa Meslek: Eğitim
Level: 2

|
Tarih: Tue Jul 31, 2007 3:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ellerinden Gelenin En İyisini Yapmışlar Bana Göre Güzel Olmuş |
|
 |
BY MAFYAForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 33 Şehir: düzce Meslek: Fotoğrafçılık
Level: 4

|
Tarih: Sat Aug 04, 2007 5:05 pm Mesaj konusu: IRAK |
|
|
BU BÖLÜMLERDEN İYİSİ OLAMAZ BENCE IRAK BÖLÜMLERİ HARİKAYDI |
|
 |
crymanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 42 Şehir: Koceli
Level: 5

|
Tarih: Fri Nov 02, 2007 4:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence de nerde çektiler bilmiyorum ,ama kzuey ırak operasyonu verildikten sonra bana göre bunlar yapamaz dedim.Ama gerçektende güzel yapmışlar.Bütün incelikleriyle göstermişler.İnş devam ettiriler. _________________ Zafer Her zaman Türk'ündür.... |
|
 |