| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
NightrageYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 10 Şehir: İzmirim Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Sun Sep 02, 2007 2:04 pm Mesaj konusu: Sagir Oda TekRaR BasLayacakMi ? |
|
|
ya arkadaslar bu dizi baslayacakmi tekrar baslamayacakmi bir bilgisi olan avrsa yazsın ogrenelim yaw .. televizyondaki abidik gubidik dizi reklamlarini gordukce sinirim bozuluyor bir tek sagir odayi gostermiyorlar baslatmayacaklar galiba bilgisi oan varmi? |
|
 |
|
ali nakiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 27
Level: 3

|
Tarih: Mon Sep 03, 2007 9:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewt aynı olaydan ben de şikayetçiyim sağır oda nın bittiği hafta siteden açıklama yapılmıştı elül 3. hafta die eylül ilk hafta bitecek bazı diziler yeni sezona başladı sağır odanın hala bi reklamı yok |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Sep 04, 2007 5:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ali naki bu resmi bir açıklama değil di sanırım üyelerin kendi aralarında geçen sohbettir heralde..
bana göre dizi bitmiştir beyler..
bütün oyuncular dandik konusu olan insanları oyalayan başka yönlere çeken aptalca dizilere yöneldiler..
bu durumda sağır oda yeni sezonda yoktur..
akıl var mantık var başrol oyuncular başka dizilerde oynuyor yeni sezonda burdadamı evam edecekler hiç sanmıyorum..
ben şahsen kurtlar vadisini, pusat, kuzey rüzgarı nı, yaprak dökümünü izliycem bunlar şimdilik kaliteli geliyor sizlerede öneririm..
anasını satim bir ton aptalca dizi var para uğruna insaların kafalarını dolduruolar :S
gerisini siz düşünün
selametle..
SAĞIR ODA BENİM İÇİN BİTMİŞTİR ! _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
zemlinskisYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 17

|
Tarih: Thu Sep 06, 2007 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
hala bir umut var |
|
 |
NightrageYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 10 Şehir: İzmirim Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu Sep 20, 2007 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
artik bende baslayacagından umudumu kestim sabocesin dedigi gibi insanlar tercihlerini her zaman oldugu gibi yine aptalca dizilerden yana kullandilar .. bende kurtlar vadisi ve pusati izliyorum vede osman abi sınav olan baska dizi yaparsa onuda izlerim diger dandik yonetmenler ve oyuncular ve diziler ilgimi cekmiyor. basının yonlendirmesiyle cekilen igrenc propaganda dizileri hepsi . yorumlar için teşekkürler .. |
|
 |