| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
VepmastirYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 38
Meslek: Öğrenci
Level: 4

|
Tarih: Sun Jul 15, 2007 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cenap'ın arkasından Zahit gelip susturuculu tabancayla onu vurmuş olabilir, Aras'ın vurulduğunu görmedik. Oğuz Bey de tuzağın farkına varıp Aras'ı uyarmıştır, ondan "Aras!" diye bağırmıştır. Böylece Aras Dağlı ve ekibinin, dış odaklı güçlere açtığı savaş devam edebilir Ama herkes öldü, nasıl devam edecekler meçhul.. _________________
 |
|
 |
|
bobiYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: Rize Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Tue Jul 17, 2007 1:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar ben ce arasın 8 aydır komada olması,arkadaşlarının ve diğer bazı şahızların yaşıyor olması bir rüya idi.Finalden önceki bölüm de aras ın yedi tepe dergağın da vurulması ve ve 1 hafta sonra hastaaneden çıkarken bir başka doktora kendisini taburcu eden doktorun adını söyleyince doktordan ''Bu hastaane de öyle bir doktor yok'' demesi çıkışta oğuz bey ile karşılaşması ve en sonun da sansarın kendisini vurması.Yani arkadaşlar demem oki aslın da gerçek rüya Arasın 8 aydır koma da olması ve ölen arkadaşlarının yanına gelmesi .
Gerçek ise arsın arkadaşlarının ölmüş olması arasın 8 ay yerine 1 haftadır hastaanede kalması Oğuz beyin türkiye de olması sevgilisi duru nun evlenmemiş olması ve arasın birçok düşmanın ölmüş olmasıdır. _________________ Vatan Sağ Olsun |
|
 |
emre246Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5

|
Tarih: Fri Jul 27, 2007 1:58 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar,Aras dergahta vuruldu hastahaneye yattı,1 hafta komada kaldı..o arada öbür dünyaya gitti gitti geldi..ölen arkadaşlarını gördü..dikkat ettiyseniz bütün ölenler gösterilirken sadece nejat adisinin ruhu piyasada yoktu..benim kanaatim aras komadayken ölen sevdiklerinin ruhlarını gördü.diceksiniz ki adnan başkanı niye gördü,belki de aras adnan başkanın hain olduğuna inanmak istemiyordu.aslında onun bir vatanperver olduğuna inanmak istiyordu,ya da adnan başkanın ruhu yaptıklarından pişmandı ve aras tan af diliyordu vs yorumlar arttırılabilir.biliyorum biraz ruhani yaklaştım olaya ama benim fikrim bu..sezon finaline gelince,bilmem dikkatinizi çekti mi ama final bölümünün o haftaki fragmanında sezon finali değil de final bölümü diyordu.bence dizi bitti..ama bazı arkadaşların önerdiği gibi bir sinema filmi aralık ayı gibi bizi bekliyor olabilir..saygılarımlaa... |
|
 |
sağır_odaYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 4 Şehir: bursa Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Mon Jul 30, 2007 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
ulan kac yasındasınız sız yaw bu dızı zaten 7 üstü a.q hıc bısey mı anlamadınız son bölümden aras hayal içinde hayal görmüş işte o gördülerin hepsi hayaldi hepsi ölmüştü .. zaten daha önceden çğdemde bı bolum önce vuruldu ya öldü ya ölmedi hepsi hayaldi yani!! oguz bey de sonunda cıktı 1 haftadır senı beklıyorum dedı yanı hepsi hayaldi sonunda da sansar iti arası vuruyodu ?!? gene anlamadım derseniz yuh amq |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Jul 31, 2007 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağır_oda aq gibi laflar hitaplı konuşmazsan sevinirim siteye yakışmayan sözler lütfen. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
bobiYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: Rize Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Wed Aug 01, 2007 3:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Haklısın sağır oda ben de öyle yazdım bir cevap veren bile olmadı _________________ Vatan Sağ Olsun |
|
 |
BY MAFYAForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 33 Şehir: düzce Meslek: Fotoğrafçılık
Level: 4

|
Tarih: Sat Aug 04, 2007 10:19 am Mesaj konusu: final |
|
|
FİNAL BÖLÜM,ÜNDEN ANLAYAN ANLADI ARKADAŞLAR 35. BÖLÜM İNŞALLAH DEVAM EDER Bİ BAŞKA KANALDA |
|
 |
sağır_alemYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: çorum Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Sat Aug 18, 2007 7:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
selamun aleykum alıntı yapıyorum:
arkadaşlar sağır odanın son bölümde hiç bir şey ortaya çıkmadı daha da fazlası bir sürü soru ortaya çıktı.
-aras ölecek mi?
-zahit ve diğerleri nerde?
-aras gördükleri gerçekten bir hayal miydi?
-sağır oda neresi?(dizinin başında bir toplantı odası vardı o olabilir mi bilmem?)
-neden oraya gidecek?
-giray kırımlı ya ne oldu?
-nogay ve şehbal nerde?
ve bunun gibi bir sürü soruyla bitti denildi ama devam etmeyecek denilmedi bu kadar soruyla hiç bir film bitmez ama
cevap 4:sağır oda istihbarat terimi olarak kimsenin dinleyemediği oda demektir
cevap5: bilmiyom
cevap6:giray ve babası yurt dışına kaçtı
cevap:nogay ve şehbal cezaevinde
inşaallah biraz da olsa bilgilendirebilmişimdir... |
|
 |