| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
| Deneyim: |
1296 / 1296 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 7:06 am Mesaj konusu: BURAYA Bİ BAKIN ARKADAŞLAR ÖNEMLİ |
|
|
_________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 7:08 am Mesaj konusu: |
|
|
anket yaparız belki kapanır belki kapanmaz..
başka projelerede girebiliriz bu site bir projeydi benim için..
çalışmalarımı gördünüz.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
1296 / 1296 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Jun 05, 2007 7:10 am Mesaj konusu: |
|
|
GÜSEL BİR FİKİR .S.A.B.Q.C.E.S. ÜYELERİMİZİN DE DÜŞÜNCELERİNİ ALALIM ANKETİ ONA GÖRE YAPARIZ _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
En son melih_tayyip tarafından Tue Jun 05, 2007 7:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
 |
asisilverYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 39 Şehir: konya Meslek: Zabıta
Level: 5

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 4:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de sitenin yapımında emegi olan arkadaslara ne kadar tesekkur etsek azdır
gercekten cok guzel bir paylasım sitesi
site herzaman ki gibi paylasıma devam etmeli
ama sagır oda ile ama yeni cıkabilecek dizilerle
site yapımında emegi gecen butun arkadasların sonuna kadar yanında oldumu belirtmek isterim
yeni paylasımlarlada aranızda olmaktan mutluluk duyarım
herkeze basarılar... _________________ asisilver |
|
 |
metdenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55 Şehir: ıstanbul Meslek: Grafik Dizayn
Level: 6

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 11:17 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar aranıza geç katılmama ragmen calışmalarınızın kalitesını gordum. sıteyı yapan ve yöneten arkadasıma ve ona yardım eden kısılerede ayrı ayrı teşekkürler.gercekten cok kalıteli şeyler yapmısınız. sıtenın devamlılıgı konusunda oylama en mantıklısı. tanışmak ümidiyle tekrar teşekkürler. |
|
 |
tunahanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 20 Şehir: ıstanbul Meslek: Öğrenci
Level: 3

|
Tarih: Wed Jun 13, 2007 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
bn bu sıteyı gec buldum erken kaybetmek ıstemem sonuna kadar herseyımle yanınızdayım |
|
 |
assassinYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13 Şehir: istanbul
Level: 2

|
Tarih: Wed Jun 13, 2007 7:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence harika bi site, yapımında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler devam etsin bence |
|
 |
WESTYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13 Şehir: bursa Meslek: Eğitim
Level: 2

|
Tarih: Sat Aug 04, 2007 2:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben siteye yeni üye oldum bence de devam etsin  |
|
 |
BY MAFYAForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 33 Şehir: düzce Meslek: Fotoğrafçılık
Level: 4

|
Tarih: Sat Aug 04, 2007 4:52 pm Mesaj konusu: hbr |
|
|
KÖTÜ HABER BUNA DERLER İŞTE |
|
 |
BY MAFYAForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 33 Şehir: düzce Meslek: Fotoğrafçılık
Level: 4

|
Tarih: Sat Aug 04, 2007 4:55 pm Mesaj konusu: BEN BU KANALD NIN |
|
|
YAW BU KANALD,Yİ BOMBALARLA VURMAK LAZIM YAW 10 SEFER YAZDIM BEN BAŞKA KANAL YOKMU DİYE AMA SAKALIMIZ YOKKİ ANLADINIZ GALİBA |
|
 |