Henüz Kayıtlı Kullanıcımız Değilsiniz. Forumumun Tüm Özelliklerinden Faydalanabilmeniz için ÜYE olmalısınız.Üstelik üyelik çok kolay ve ücretsiz. Tıklayın!!!

Forum Anasayfa
 Portal Anasayfa  AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi      Sağır Oda Fan CLub / Kayıt AnlaşmasıSağır Oda Fan CLub / Kayıt Anlaşması 

HesabınızHesabınız   Kişisel MesajlarKişisel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç   
Cevapsız mesajlar
Büyük Anket!!! Sağır Odanın Günü Değişsin mi?
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Sağır Oda Kampanyaları Bölümü
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  

Sağır Oda'nın Zamanı Değişsin Mi?
Evet(Pazar'a geri dönsün)
60%
 60%  [ 416 ]
Evet(pazartesi 20:00)
7%
 7%  [ 53 ]
Evet(pazartesi 22:00)
8%
 8%  [ 60 ]
Evet(perşembe 20:00)
16%
 16%  [ 113 ]
Hayır zamanı süper değişmemeli
6%
 6%  [ 47 ]
Toplam Oylar : 689

Yazar Mesaj
kerem35
Yeni Üye
Yeni Üye

kerem35 şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: turkey

Meslek: Öğrenci
Level: 1
Aktiflik: 4 / 9  
 44%
Seviye: 0 / 18  
 0%
Deneyim: 81 / 81  
 100%

MesajTarih: Wed Apr 25, 2007 4:07 pm    Mesaj konusu:

Acaba dikkate alınır mı ki?? Bencede Pazara geri dönsün.Çünkü o gün Sağır Odadan başka izlenecek bişe yok.bence Pazar daha iyi..
badboys2
Yeni Üye
Yeni Üye

badboys2 şu an tarif edilemez bir durumda 

Aktiflik: 3 / 9  
 33%
 0%
Deneyim: 80 / 80  
 100%

MesajTarih: Wed Apr 25, 2007 4:35 pm    Mesaj konusu:

bu nedir kardesim adam gibi bir dizi seyredemiyoruz gözüm şaşı oldu bi kv pusu bir sagir oda sunun gününü pazar 22 30 alamazlar mı __? valla BURDAN YÖNETCİLERE SESLENİYORUM eğer bu işi halledebilirlerse o kişilerim ellerine kollarına parmak aralarına savlikkk
Yeni Üye

deepfreezee şu an tarif edilemez bir durumda 
Ülke: NULL

Aktiflik: 0 / 9  
 0%
 0%
 100%

MesajTarih: Thu Apr 26, 2007 1:26 pm    Mesaj konusu:

evet arkadaşlar sğır odayı bu güne kadar kaçırmışlığım bir kez oldu ancak kurtlar vadisi terör kaldırıldıktan sonra neden kendisini onun saatine attığını anlamış değilim çünkü kurtlar vadisi okadar para harcayıp dizi çıkarmış kaldırılınca bitti dermi fazla geçmeden yeni dizisini çıkardı işte vede çıkmadan perşembe 22:00 bizimdir diyerek çıktı bikez daha böyle bişey olmuştu sağır oda ilk çıktığı sırada pazartesiydi ve acı hayat tatildeydi ancak tatilden geri dönmelerine yakın sağır oda kendini pazara attı ve çok takdir ettim izleyici kitlesi yakın pazarteside acı hayatın olmuş durumda sağır odanın günü de pazar olsun yoksa bunlar bize tek diziyle kotayı doldurtacaklar zaten kanald yayınladığı dizileri internette 2 bölüm geriden veriyor inanın bu diziyi youtube'den ufacık ekrandan izlemek zorunda kaldım kurtlar vadisinide izleyememiştim ancak showtv'nin sitesinden direk izledim zaten şunun şurasın dadevamlı izlediğim KV. ile üç dizimiz var onuda tam yapsınlar hepsini vaktiyle izleyelim bi arkadaşın bi sözü çok hoşuma gitti sağır odayıda pana film alsın filme daha çok para harcansın daha güzel bi film izleyelim haklı ve böylelikle bu zaman sorununada çözüm olabilir değilmi
sinoplu57
Yeni Üye
Yeni Üye

sinoplu57 şu an tarif edilemez bir durumda 

Meslek: Sosyal Hizmetler
 0%
 0%
 100%

MesajTarih: Thu Apr 26, 2007 3:12 pm    Mesaj konusu:

bencede değişip pazara alınsın en uygunu pazar çünkü pazar akşamları tvde izleyecek pek bişi olmuyor reytingi artar
Nightrage
Yeni Üye
Yeni Üye

Nightrage yükselmekte olan bir dalın üzerinde Nightrage yükselmekte olan bir dalın üzerinde Nightrage yükselmekte olan bir dalın üzerinde Nightrage yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Level: 2
Aktiflik: 0 / 8  
 0%
Seviye: 0 / 31  
 0%
Deneyim: 86 / 86  
 100%

MesajTarih: Thu Apr 26, 2007 4:00 pm    Mesaj konusu:

evet degistirsinler günü kurtlar vadisnide izlemek istiyoruz . ama sanırım bu kasitli yapilan bir sey vadiye fitil oldu bir kere adamlar ondan yapiyorlar bunu .
bestekar_2006
İlgili Üye
İlgili Üye

bestekar_2006 dürüstçe çaba harcıyor bestekar_2006 dürüstçe çaba harcıyor bestekar_2006 dürüstçe çaba harcıyor bestekar_2006 dürüstçe çaba harcıyor bestekar_2006 dürüstçe çaba harcıyor 

Level: 16
Aktiflik: 14 / 39  
 35%
Seviye: 0 / 587  
 0%
Deneyim: 345 / 345  
 100%

MesajTarih: Thu Apr 26, 2007 5:00 pm    Mesaj konusu:

ANLAŞILAN SAGIR ODA YAPIMCILARI KV İLE KAPIŞMAK İSTİYOLAR
---------------------------------------------------------------
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir!
Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız!
oguzreis
Yeni Üye
Yeni Üye

oguzreis şu an tarif edilemez bir durumda 

0%
 0%
 100%

MesajTarih: Thu Apr 26, 2007 5:40 pm    Mesaj konusu:

değişsin tabi.zaten iki tane milli dizimiz var.bunlar arasında seçim yaptırmasınlar bizlere.saygılarımla.reis
cin
Yeni Üye
Yeni Üye

cin yükselmekte olan bir dalın üzerinde 

Level: 8
Aktiflik: 4 / 19  
 21%
Seviye: 0 / 168  
 0%
Deneyim: 172 / 172  
 100%

MesajTarih: Fri Jul 06, 2007 9:16 am    Mesaj konusu:

sağır odayı ben hiç tvden izleyemedim. hep internetten indirip izlediğimden gününüde bilmiyorum ama her dizi yaz aylarında tatile giriyor. Sağır oda girmeseydi keşke Mr. Green yazın sonunda finali yaparlardı...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Forum Anasayfa -> Sağır Oda Kampanyaları Bölümü Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Benzer Başlıklar
Başlık Yazar Forum Cevap Tarih
Yeni mesaj yok Sağır oda film olacak mı ? cryman Sağır Oda Haberler 0 Thu Feb 14, 2008 5:12 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sağır Oda Video Kamera Arkası gaffar okkan Sağır Oda Beyin Fırtınası 0 Fri Dec 21, 2007 8:47 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok Sağır Oda Başlangıç Frangmanı İndir gaffar okkan Sağır Oda Haberler 0 Sat Dec 08, 2007 9:57 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok sağır oda.... gaffar okkan Pars Narko terör dizisi 0 Tue Nov 20, 2007 4:50 pm Son gönderilen mesajlar
Yeni mesaj yok eğer sağır oda?! gaffar okkan hatırla sevgili 0 Sun Nov 11, 2007 10:57 am Son gönderilen mesajlar
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !

Bu forum phpBBTabanlıdır.
Özenti Değil Alın Teri..
(All right reserved Sagiroda-fan.com)Copyright © 2006-2007
Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Sağır Oda-Fan'a aittir.
Materyallerimizin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sitemizde yer alan yazıların telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir.
Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yazınız bulunuyorsa ve kaldırılmasını istiyorsanız lütfen İletişim  bölümünden irtibata geçiniz.
Yönetim ve Webtasarım SABQCES tarafından yapılmaktadır.
Taklitlerimizden Sakının diğer sitemiz www.cesurturk.org dir.
(( Gücümüzü Türk devletini kuran asil Türk ırkından alıyoruz ))
Site Map  Urllist  Sitemap site  RSS