| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Jun 16, 2007 10:47 am Mesaj konusu: Cinler bu güzele aşık olacak |
|
|

'Sağır Oda'nın Şehbal'i Biğkem Karavus, ilk sinema filmi 'Musallat'ı anlattı...
'Sağır Oda' dizisinde canlandırdığı Şehbal karakteriyle yıldızı parlayan Biğkem Karavus'la kasım ayında vizyona girecek olan ilk sinema filmi 'Musallat'ı ve özel hayatını konuştuk. Yetenekli oyuncu, "Musallat'ta bir cin bana aşık oluyor... Etkileyici bir korku filmi çektik" diyor.
Önce sizi tanıyabilir miyiz?
21 yaşındayım. Dört yaşındayken çocuk manken olarak sektöre girdim. Yedi yaşına geldiğim zaman reklamlarda oynamaya başladım. Daha sonra dizilerde ufak rollerde oynadım. Ama sürekli ve önemli bir rolde olduğum ilk dizi 'Sağır Oda'. Şimdiyse ilk sinema deneyimim olan 'Musallat' filminin çekimleri için hazırlanıyorum.
Derin devletin anlatıldığı 'Sağır Oda' dizisinde rol alıyorsunuz. Politikayla aranız nasıl?
Politikayla ilgileniyorum. Aslında şu anda gençlik çok ilgisiz bu konulara. Benim ailem beni bu konularda okumam için teşvik etti. Onun için yaşıtlarıma göre çok da uzak değilim politikaya.
Şehbal karakteri gittikçe ön plana çıkmaya başladı dizide...
Performansım nedeniyle Şehbal karakterinin ön plana çıkarıldığını düşünüyorum.
'Musallat' filmi, ilk sinema deneyiminiz olacak. Heyecanlı mısınız?
Küçük yaştan beri ekranlardayım. Ama sinema filminde oynayacağım için çok heyecanlıyım. Kendimi bu filmle ilk defa beyazperdede izleyeceğim. Bu çok farklı bir duygu.
Filmin çekimleri ne zaman başlıyor?
Temmuz ayında.
Biraz filmden bahsedelim...
'Musallat' bir korku filmi. Alper Mestçi yönetiyor, senaryosunu ise Güray Ölgü kaleme almış. Ben başroldeki Nurcan karakterini canlandırıyorum. Nurcan, bir köylü kızı. Cinler bana musallat oluyor. Daha doğrusu cinlerden biri beni hamamda görüp aşık oluyor. Cin temalı etkileyici bir korku filmi çektik. Sonuçta Türkiye'de tutup da vampir konulu bir filmi çekemezsiniz. Çünkü bizim kültürümüzde yok. Cin, kültürümüzde olduğu için izleyicinin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Amacımız da Türkiye'nin en etkileyici korku filmlerinden birini yapmak.
Vizyona giren Türk korku filmleri izleyenleri pek tatmin etmedi. Hatta Türkler korku filmi çekmesin gibi önyargılar oluştu...
Belki imkansızlıktan başarılı olamadılar. Ama yaratıcılıkta da problem olduğunu düşünüyorum.
Kaynak: Ekolay _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
En son .S.A.B.O.C.E.S. tarafından Sat Jul 07, 2007 9:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
 |
|
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Sat Jun 16, 2007 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için saol.. _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Sat Jun 16, 2007 12:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay vay bizim şehbal'e bakın hele
başarılar dilerim
saolsın haber için. _________________
 |
|
 |
Sayfanın En Üstüne Çıkmak İçin BURAYA TIKLA !
|