| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3676 / 3676 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
yetersiz bu reytingler daha en az 2. olmalıydı..
bana göre çok üzücü.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 3:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
yine bir şey değişmemiş aslında final diye birz daha yükselebilirdi... _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
gokhan_89Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 7
Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaslar nolur biri bana acıklasın son bölüm cok karısıktı bişi anlamadım ya bu orhan çigdem ölmemişmiydi hadi onlar geri geldi cıkısta bi bakıyoruz oguz va çigdemler hastanede 8 ay kaldın derken oguz 1 hafta diyor ve bence 34 bölüm içinddeki en kötü en saçma en karısık bölümdü kusura bakmayın diziden eger benden fazla sey anlayan varsa nolur eklesin anlatsın yoksa çatlarım adresim silinmiştir! bu arada dizi bittimi yoksa tatilemi giirdi bununda cevabını istiyorum  |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
gokhan_89 arasın çiğdemleri felan gördüğü sahne rüyaydı arasın yoğun bakımdayken gördüğü rüyaydı. dizi bitti diyorlar ama biz devamı var diye tahmin ediyoruz. _________________
 |
|
 |
xplaya61Yeni Üye

Ülke: germany Mesajlar: 32 Şehir: Köln Meslek: Öğrenci
Level: 4

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 7:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
bunada sükür etmek lazim...kv oldugu sürece biz 2. siraya bile gelemeyiz... _________________ Islam World For Everr |
|
 |
nesrin.bilginYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 2 Şehir: İSTANBUL Meslek: Zabıta
Level: 1

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
HAYIRRRRR BİTMESİN
YA LUTFEN SEZON SONU OLSUN YETKİLİLERE SESLENİYORUM
NEOLUR BÖYLE AYDINLATICI VE GUZEL BİR DİZİ BİTMESİN
KADRO MUKEMMEL LUTFEN BUKADAR ÇOK DİZİ OLMASINA RAĞMEN HATTA KURTLAR VADİSİYLE
AYNI GUN AYNI SAAT OLMASINA RAĞMEN YİNEDE İZLENEN BİR DİZ
YETKİLİLERİN BİŞEY YAPMASI GEREK VE AYRICA SONU BÖLE BİTEMEZZZZZZZZZZ
YENİ SEZONDA SAĞIR ODAYI GÖRMEK İSTİYORUZ _________________ LUTFEN SAĞIR ODA DEVAM ETSİN BÖYLE BİR DİZİYE MİLLETİMİZİN İHTİYACI VAR EMİNİM GERİ DÖNUCEKDİR ÇUNKU BÖYLE KALITELİ VE TUTULAN Bİ DİZİYİ KALDIRMAK ÇOK BUYUK BİR SAÇMALIK OLUR |
|
 |
aras1234Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 24 Şehir: yalova
Level: 3

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 5:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sağır oda güzeldi bende anladım bu eski karakterler felan girdi ya olaya bu arasın sansar vurduktan sonra yoğun bakım yada komada gördüğü hayallerdi aslında aras hücre evinde hiç vurulmadı. ben bide kurtlar vadisi pusuya değinmek istiyom eğer izleyeler varsa kv pusuyu onlarında yeni seneryoları tutmadımı ne yavaş yavaş eski gidiyolar.. Karahanlılar kutsal kardeşler felan.... |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 10:52 am Mesaj konusu: |
|
|
kavak yelleride güzel dizi oda Tims'in zaten ama tutacağı belli ''öss'ye girecek olan 4 gencin hayat hikayesi'' klasik  |
|
 |
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
| Deneyim: |
1289 / 1289 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
EWT REİS ÇOK GÜSEL Bİ DİZİ O DA BEN İZLİYORUM _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
ARASDAGLlForumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 15 Şehir: Siverek Meslek: Radyo, Televizyon ve Sinema
Level: 2

|
Tarih: Thu Jun 14, 2007 9:12 am Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Reytinglere bakarsanız hemen hemen her hafta 3 veya 4 teyiz
Ferdi tayfurun Filmi daima önümüzde..
Bizim millet geri biraz gidip Kv yi izliyor Klasik dizi izliyor , yada gidip o bos dizileri seyrediyorlar.
Sagir oda mantıklı ve dusunebilen ınsanların dızısı gercekten ben buna ınanıyorum
bırakın o ayrılacaık bizlerde kalsın herkez izlemesin.. _________________ Gµndµz IZOL |
|
 |