| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 11:24 pm Mesaj konusu: Hancer Birligi, ve kapsonlu karanlik Baronlar |
|
|
Evet arkadaslar, benim kafami kurcalayan ve merak ettigim bir konu bu.... Kurtlar Vadisini biliyorsunuz....izleyenler kapsonlu karanlik Baronlari bilir...
Karahanlinin katildigi bir ain... KV sinin 8.Bölümünde gördük ki o 4 :büyükler dedikleri is adamlarida o ainin icindeler...
Sagir Odaya baktigmizda Girayhan Kirimli büyük bir is adami ve oda Hancer Birlignin icinden cikiyor.... onlarda bi nevi ain yapiyorlar...
Merak ettigim su, bunlari gercek hayatla kiyaslarsak gercekten böyle bir ain toplantisi is adamlari arasinda olabilirmi? Neden iki dizinin icinde öyle
adamlar var? gercek hayatta bunlar aramizdami? Aramizdaysa niye birsey duymuyoruz..bunlardan sadece devlet ve gazeticelrmi haberdar?
Sizin yorumlariniz nelerdir?
Gercekmi? Yoksa bu kapsonlu beyfendiler tamamen bir hayal ürünümüdür? _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
|
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 6:07 am Mesaj konusu: |
|
|
o baronlardan birini biliyorum mint ama gizli birşey kimseye söyleyemiyorum _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Sun Jun 10, 2007 6:08 am Mesaj konusu: |
|
|
bunlar aramızda tabiki tvde mvde karşııza çıkan bir sürü .... var ama gerçek yanlarını bilmiyoruz _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |