| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SabotajYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 22 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 3

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 11:38 am Mesaj konusu: Sağır Oda Bitmiyor |
|
|
table width="40%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | |
Öncelikle Sağır Oda dizisinin Finali söz konusu değil...
Ama tabi ki bütün dizi ekipleri gibi Sağır Oda da tatile girecek...
Ancak tatilden sonra neler olacağı belirsiz... yapımcı firma yani Proje-ct tarafından hiçbir sorun yok ancak tatilden sonra, yani sezon finalinden sonra dizinin akıbeti belirsiz... Kanal D ile anlaşılabilir mi, ya da nlaşılamazsa başka bir TV kanalı olabilir mi orası belirsiz...
Eğer diziniz devam etsin istiyorsanız tepkilerinizi isteklerinizi Project şirketine iletmenizde yarar yok.. tepkilerinizi Kanal D ye iletmelisiniz..
Buyrun
0212 478 00 88
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Not: ben telefon ettım diyorlarkı eger yogun ıstek oalrak yenıden ısterseler davam edeceklerı soyledıler _________________ Sabotaj |
|
 |
|
ephessusYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13
Level: 2

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 11:54 am Mesaj konusu: |
|
|
""" Sayın İlgili,
Malumunuz Sağır oda dün akşam 5. sınıf bir dizinin finali gibi bir finalle noktalandı. Yalnız final hakkında bazı sitelerde dizinin sezon finali olduğu yolunda yorumlar var. Konu ile ilgili bilgi vermenizi, serinin devamının çekilme durumunu bildirmenizi rica ediyorum.
Saygılarımla,"""
Ben maili attım. bakalım ne diyecekler  |
|
 |
ephessusYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 13
Level: 2

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 11:58 am Mesaj konusu: |
|
|
ben mail attım. hemen cevabı geldi.
""" This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | """
mail adresinde sorun var veya posta adresi kapatılmışta olabilir. |
|
 |
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende attım mailim şöyle;
Sağır oda bize Türkiye'ye nasıl oyunalr oynandığını gösterdi.Bize uyumayan,yemeyen,içmeyen vatanı için her türlü fedakarlıkları yapan insanları gösterdi.Reytingin az olması haksız olduğumuzu göstermez.Dünyada 1tek kişi bile doğruyu söyleyipte milyarlar yanlışı söylüyorsa o doğruyu söyleyene yanlışı söylüyor diyemezsiniz!Sağır odanın kanal-d de devame tmesini istiyoruz.
1X YAŞINDAKİ BİR SAĞIR ODA HAYRANI _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |
metdenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55 Şehir: ıstanbul Meslek: Grafik Dizayn
Level: 6

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence baskımızı kanala degılde yapımcılara soner yalcına bıldırmemız gerekır. nasıl ulasabılırız |
|
 |
ıpo_62Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: tekirdag Meslek: Özel Güvenlik
Level: 1

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 12:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla bız corludan ıkı arkadas bu dızının bıtmemesını ıztıoz gerekırse yum corludakı arkadasları bılgılendırrız yeterkı sagır oda bıtmesın nolurrrr zaten adam gıbı ıkı dızı war bıktık kurt dızılerınden:@ _________________ asaaa |
|
 |
SeRtElYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 3 Şehir: tekirdağ Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 12:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşıma katılıyorum o çorludaki diğer şahıs benim valla bu dizi bu şekilde biterse tüm dizi ekibini vururum valla uyku uyumadım dün gece kafam karıştı bune be  _________________ Kaç tabut gömülecek yeraltına ve kaç kişi gidecek habersiz
uzaklara? kaç yalan yıkacak güvenleri? kaç satır yazılacak
kader kitabına ve kaç dua edeceksin tanrına, kaç damla
gözyaşı dökeceksin uğruna? kaç yarın bekleyeceksin?
sonralara kaç damla gözyaşı? |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3684 / 3684 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 3:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sabotaj emin olmadan konuşmayalım konuya kilit koyuyorum
kimin suçu değil bilmiyoruz
bilmediğimiz başka durumlarda vardır elbet.
Konuya kilit kouyorum kaynaksız birşey yazmayalım. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |