| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 3:18 pm Mesaj konusu: Bir Komplo Teorisi |
|
|
Arkadaşlar, Sağır Oda bitiyor. Ancak 33. bölümün fragmanlarında muhteşem sezon finalinden önce diyordu ama ne olduysa fragman değişti ve muhteşem finalden önce oldu. 1 hafta bekledik sezon finali mi, final mi diye. Fragmana baktık ki finalmiş. Ancak yapımcı şirketten hala resmi bir açıklama yok finaldir diye. Gazetelerede yazdılar bitecek dizilere Sağır Oda'yı, medya sitelerinde bugün Sağır Oda bitiyor başlıklı haberlerden geçilmiyor. Peki neden önceden sezon finali deyipte, şimdi final oldu. Benim düşünceme göre Sağır Oda final diyerek dikkat çekmeye çalışıyor ve bu bölümü herkesin izlemesini sağlamaya çalışıyor. Nedeni ise o kadar güzel bir bölüm olacak ve dedikleri gibi günlerce konuşulacak bir bölüm olacak ki birden Sağır Oda hit olacak ve önümüzde ki sezon bu kadar seyirciyi bırakmamak için devam edecek. Hatta yine benim düşünceme göre bu olay daha dizi başlamadan kurgulanmıştı. Yapımcılar ve senaristler Sağır Oda'nın reytinglerinin başlarda vasat olacağını ilk bölümün izlenmesi için daha ilk bölüm gösterilmeden merek uyandırıcı fragmanlar hazırlamalarının gerektiğini biliyorlardı. Ve son olarak devreye benim dediğim olay girdi. Sağır Oda'nın 34. bölümü o kadar beğenilecek ki önmüzde ki sezon devam edecek.
Ne dersiniz? |
|
 |

|
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 3:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
insallah dedigin gibi olur Scanh, Sagir Odanin devam etmesini o kadar cok istiyorum ki bu dizi biterse cok üzülürüm ...  _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 5:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
ewt SCANH senin dediğinde bir ihtimal izleyicileri yanıltmak isteyebilirler o yüzden final demiş olabilirler inşallah sezon finalidir.
final olsa bile inşallah diziyi başka bir konuyla tekrar izleyebiliriz.. _________________
 |
|
 |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 6:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
inşalllah öle olur.. _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
soulremoverKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 159
Level: 11

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
ama olmadi.............. |
|
 |
metdenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55 Şehir: ıstanbul Meslek: Grafik Dizayn
Level: 6

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 11:28 am Mesaj konusu: |
|
|
bu son bence bılınmıyordu yapımcılar tarafından. boyle olmasına mecbur bırakıldılar. çok kötü bır fınaldi |
|
 |