| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Sun Dec 03, 2006 12:22 pm Mesaj konusu: Sağır Oda Lost |
|
|
Dikkatinizi çektimi bilmem
Gizli odayı açan şifre 4 8 15 16 23 42
Lost dizisindeki gizemli rakamlardır.
Halada gizemini korumaktadır.
Lost dizisinde 2. Dünya savasında 1 adadan bahseder.
altınlarda 2. dünya savası sırasında kaybolduguna göre
bence bu konuyla iliskilendirilebilir.Tek sansta bu gibi görünüyor.eger bu konunun altından bisey çıkmazsa senaristler büyük bir skandala imza atmis demektir. |
|
 |
|
erolkayaYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 31
Level: 4

|
Tarih: Tue Dec 05, 2006 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir tespit. Lost dizisin ilk defa duydum. bence suya sabuna dokunmadan diziyi bitirirler |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3684 / 3684 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Dec 07, 2006 8:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Takvim Gazetesinden Ahu Erkıvanç'ın Yazısı
Lost rakamlarının Sağır Oda'da işi ne?
Geçen haftaki "Sağır Oda"yı izlemedim, ama internet alemi dizideki yeni gelişmeyle çalkalandı. Bir kasanın şifresinin arandığı sahnede hafızasını kaybetmiş Avşar Bey, odaya dalıp şu rakamları sıralamış: 4-8-15-16-23-42. Sizin için hiçbir anlamı olmayabilir, ama "Lost" fanatikleri için bu rakamlar altın değerinde. Daha doğrusu bir bakıma "Lost"un şifresi. Avşar Bey, meşhur rakamları haykırmakla kalmamış, ekranın altında tıpkı "Lost"taki gibi yeşil dijital rakamlarla art arda dizilmişler. Hatta durumdan bihaber "Sağır Oda" izleyicileri, neden ekrana yazıldı bu rakamlar diye dellenmiş. Açıkçası durumu sonradan öğrendiğim için mutlaka bir yerlerde yazılır, tekrarlamış olmayayım diye bekledim. Ama sandığım gibi bir tepki yaratmadı. Oysa nasıl uyduruk, nasıl dökük bir numara. Mesele "Sağır Oda"nın düşen reytinglerini yükseltmekse, "Lost"çulardan reyting değil göbekleri çatlatan bir dolu kahkaha aldılar sadece
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
celik61xYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 2
Level: 1

|
Tarih: Mon Jan 29, 2007 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
[QUOTE=".S.A.B.Q.C.E.S."]Takvim Gazetesinden Ahu Erkıvançbende lostun bi hayraniyim fakat bu sifrenin sagir odayla senaristleri tarafindan nasil diziye baglanilcagini cok merak ediyorum merak ettiguim diyer bi konu da senarist bu sifrenin ne anlama geldigini lost senaristinden ogrenip mi ogrenmeden guzel olur diye yaptigimidir lostu bilen bilir ada da cok farkli seyler oluyo o sifre o sirlarin anahtari altinlarin degil BENCE: bu sifreyi bir daha sagir oda da gormicez konu unutulup gidicek. EYER guzel bi sekilde baglarlarsa ayakta alkislicam ama HIC SANMIYORUM. |
|
 |
postaciKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 146
Level: 11

|
Tarih: Wed Jan 31, 2007 6:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gercektende cok ilginc bir konu... diyecek bisey bulamiyorum.. ama ben Sagir Oda`nin bos seyler yapacagina inanmiyorum, Sagir Oda o sifreleri yazdiysa mutlaka bildikleri birseyler vardir.. _________________ Bizim bir adimiz var, Ezanla kondu, Selayla silinir..
Biz iki gunluk adamlara isim sildirmeyiz.. |
|
 |
AlacahanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 20
Level: 3

|
Tarih: Wed Feb 07, 2007 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
vay bea hic farketmemistim saol bunu bizimle paylastigin icin.. |
|
 |
RENEVATIONYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 15
Level: 2

|
Tarih: Mon Feb 12, 2007 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Downland edip bir daha bakıcam
Paylaşım için sağol |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Thu Mar 15, 2007 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
aslinda çok doru bir tespit.Böyle küçük göz ard1 ettigimiz seyler ileri bölümlerde bas1m1z1 ar1tabilir. |
|
 |
otukenliYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 13 Şehir: Erzurum Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Sat Jun 02, 2007 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
BEN DE O ZAMAN YA BU RAKAMLARIN BURADA NE İŞİ VAR DİYE DÜŞÜNDÜM TABİİ AMA SONRADAN KAFAM BAYAĞI Bİ KARIŞTI LOSTLA ALTINLAR YÖNÜNDEN KUVVETLE MUHTEMEL Bİ BAĞLANTI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILDI İŞTE BUNUN ADI KRİPTO......... _________________ ''''ŞAN'IM ŞEREF'İM NAMUS'UM ÜLKÜ'M
ÇOK ŞÜKÜR YARADANA ÇOK ŞÜKÜR 'TÜRK'ÜM'''' |
|
 |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet ya bunu bende biliyodum, garip bi olay... |
|