| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Sizce Sağır oda 34.bölüm reytinglerinde kaçıncı oluruz ? |
| 1 |
|
38% |
[ 21 ] |
| 2 |
|
37% |
[ 20 ] |
| 3 |
|
12% |
[ 7 ] |
| 4 |
|
1% |
[ 1 ] |
| 5 |
|
3% |
[ 2 ] |
| Diğer |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Toplam Oylar : 54 |
|
| Yazar |
Mesaj |
ali nakiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 27
Level: 3

|
Tarih: Wed Jun 06, 2007 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
valla ben bütün arkadaşlara söledim şimdiden +3 kişi kazandırdım  |
|
 |
|
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Thu Jun 07, 2007 4:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
kvyi geçemeyiz belki ama 2-3 bekliorum _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |
styrlxYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Fri Jun 08, 2007 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence sağır oda kesinlikle 1. olur. zaten hiç kimse sağır oda ya karşı değil. benim anlamadığım konu şu: kurtlar vadisi o kadar iğrenç ve çirkin olaylar, hiç bir tarihi olayları anlatmıyor, sadece kafa kesiyor. sağır oda ise yaşanmış tarihi olayları anlatıyor. fakat sağır oda kapanıyor. kurtlar vadisi devam ediyor. şu anda tek istediğim şey sağır oda nın tekrar geri gelmesi ve kurtlar vadisi nin ise kapanmasını istiyorum. çünkü kurtlar vadisi devam ederse, ülkemizdeki tüm suikastler devam edecek, tüm vatan evlatları şehit olacak, türkiye istikrarsızlaşacak. ve tekrar bizim güzel türkiyemizi kendi elleri altına alacaklar (arkadaşlar biraz abarttığımın farkındayım, fakat küçük bir şeyden bile neler doğacağını düşünün. ben şu anda 12 yaşındayım. ve erkek değilim.bunları düşündüğüme şaşırmayın. ama lütfen eğer ülkemizi birazcık bile olsun seviyorsak, kurtlar vadisi, deli yürek gibi insanı özendirecek dizilerden kaçınalım) haberlerde izliyoruz. şu anda kurtlar vadisi ne özenen bilmem kaç insan vardır. bari biz özenmeyelim ve özendirmeyelim 33. bölümde hatırlıyorsunuz. hayalet, aras'tan başkanı öldürmesini istiyordu.
ki bunun içinde türiye nin tüm birimlerini çökertip kendi ellerii altına almak istiyorlardı. bu arada size bir şey daha hatırlatmak istiyorum. lütfen ama lütfen yabancı markaları hiç bir zaman tercih etmeyelim. bazen kullanmak zorunda kalıyoruz. ama gerektiğince kullanmamaya özen göstermeliyiz. biz onların mallarını kullanıyoruz ama onlarda bizi sömürmeye çalışıyorlar. |
|
 |