| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
jiletxForumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 32
Level: 4

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 10:55 am Mesaj konusu: Sizce Senaryo Nasıl Devam Ederbilir.. |
|
|
Arkadaşlar Sağır oda haftaya sezon finali yapıyor ve tatile giriyormuş..Peki sizce tatilden sonra dizi nasıl devam eder muhtemel senaryo nasıl şekillenir varsa sizin senaryolarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Ben küçük bir başlangıç yapayım size..
Sahne 1.
Kamera ilk açıldığı yerde aras Edirnede ailesinin yanındadır..onlarla beraber vakit geçiriyor ve Oğuz beyin telefonunu bekliyor
Sahne 2.
Oğuz bey arkadaşla birlikte yeni mekanda bilg.başında girayhan ın izini sürmektedir..Girayhan ise bilinmeyen bir ülkeye kaçmıştır..
Sahne 3.
Sitare akıl hastanesinde bahçede oturmaktadır..tamamen çökmüş bir halde bir bankta otururken yanina o deli gelir ve Sitare benim altınlarım nerde onları galip'e mi verdin der..Sitare bir çığlık atar sonra görevliler gelip sitare yi götürür..
Sahne 4 .
Zahit Irak'tadır..referandum zamanı gelmiştir fakat ekip bir katlıam yapılacağı istihbaratı almıştır zahit 'in görevi bu katliamı engellemektir..
şimdilik bu kadar..hadi gösterin kendinizi arkadaşlar. |
|
 |
|
metdenYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55 Şehir: ıstanbul Meslek: Grafik Dizayn
Level: 6

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım cok guzel yazmışsın ve ugrasmıssın. teşekkürler. bence bunların hepsi cok guzel ve başlangıç olabılır. arasın edırnede ailesıyle beraber olması ve telefon beklemesı başlangıcı en mukemmeli. bu arada arasın olmedıgını ima edıyorsun galiba.. tekrar teşekkürler |
|
 |
jiletxForumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 32
Level: 4

|
Tarih: Fri Jun 01, 2007 12:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben teşekkür ederimm |
|
 |
murat321Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 7
Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Sat Jun 09, 2007 8:15 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bence cenap arası vuramadı yani kurşun sıyırdı ve aras ölmedi aras vurulmadığı için cenep hemen oradan kaçmaya kalkışacak ve aras ile oğuz bey cenebı görüp peşine düşecekler ve yakaladıktan sonra vur emrini kimden aldığını öğrenip büyük hayaletin peşine düşecekler ve yine ortalık karışacak. _________________ sağır oda bitmesin |
|
 |
simsek_25Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 3 Şehir: sivas
Level: 1

|
Tarih: Mon Oct 08, 2007 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence giray kacıcak sehbal altınları güvenli bir yere saklayacaktır nogay ise sirketin basına geçer
girayın yarım bıraktıgı işi yapar ülkeye sahte kimlikte girer ve yarım kalan işini tamamlar sehbaldan
altınların yerini söylemesi için baskı yapar altınları yerini söylediğide sehbalı öldürür nogayı da arabasını ucurur arasın durumu belli degil ölür mü ölmez mi yarım kalan yapmaya devam eder |
|
 |