MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Sun May 20, 2007 7:04 pm Mesaj konusu: Namuslu biri ne zaman cumhurbaşkanı seçilecek |
|
|
Gaziantep'te, AKP’den milletvekili aday adayı olan 18’inci dönem ANAP milletvekili
Ahmet Günebakan, AKP’nin 50 milletvekili adayının tanıtım toplantısında konuştu.
Günebakan, son Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili süreci değerlendirirken, "Bu memlekette namuslu,
şerefli, haysiyetli biri ne zaman cumhurbaşkanı seçilecek? Sayın Gül seçilirse kriz çıkacakmış, niye
çıksın kriz? " dedi. Günebakan, toplantının ardından gazetecilerin sorusu üzerine "Ben öyle bir şeyi
nasıl söylerim. O zaman ne demişsem o yanlış olmuş. Heyecandan dil sürçmesi olabilir. Laik
cumhuriyetin bekçisiyim. Cumhuriyeti canımı verecek kadar seviyorum. Yanlış anlama olduysa Türk
milletinden özür diliyorum" diye konuştu.
___________________________________________________________________________________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | den alintidir
Ben bu adama artik daha ne diyeyim...dili sürcmüsmüs...benim ona cevabim budur
gitsin yerin dibine batsin...o lafi söylerken bi düsün Atatürküde namussuz yaptiniz ya artik digcek birseyim yok...
sizin yorumlariniz nedir? _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3684 / 3684 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun May 20, 2007 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
ağızdan çıkan bir anlık laf nelere mal oluyor işe farkında değil.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|