| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Sat May 05, 2007 5:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
girayhan belki evlenme teklifini öğrenir zorluk çıkarır _________________ EMEĞE SAYGI!!!
 |
|
 |
|
BAFRALIYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 6 Şehir: İstanbul Meslek: Webmaster
Level: 1

|
Tarih: Sat May 05, 2007 10:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bana kalırsa şahin arkadaş olabilir o adam hiç konuşmuyoor ! Neden ? |
|
 |
opalYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: ankara

|
Tarih: Sun May 06, 2007 10:04 am Mesaj konusu: |
|
|
bence galıp hoca hayalete verılecek fıdyede.arasgılın k.ıraktakı 500 mılyon dolar karsılıgı sahıne gelınce o olmedi altınlara sahıp cıkıyo sıra sende dıye msjlar gönderıyor. _________________ reis |
|
 |
bubenim76Yeni Üye

Ülke: germany Mesajlar: 3 Şehir: Stuttgart Meslek: Bilgisayar Mühendisliği

|
Tarih: Mon May 07, 2007 11:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence önce Zahid efendi 30.bölümde sonralar dogru gelecek, su hayalet mark zimmer yeni
kevin miller olacak, yani bizimkilerin birazcik basini agritacak....bence galip beye birsey olmayacak
kaciracaklar, sehbal bu yüzden araza haber vereyir ve bulusacak....sahin ortaya cikacak önce bende
oguz beyden süphelendim, cünkü bir kac bölüm önce stare ve oguz bey ilk karsilastiklarinda tuhaf
tuhaf bakindilar.....neyze zaten hep umdugumuzdan daha süprizler cikiyor...bekleyip persembe günü
iple cekecegiz  _________________ BAYRAK YERE DÜŞERKEN ALKIŞLAYAN PİÇLERİ KAHREDECEK TÜRK MİLLETİ DESTEK VEREN GÜÇLERİ |
|
 |
seferYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: istanbul

|
Tarih: Tue May 08, 2007 1:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam arkadaşlar... evet şahin ölmedi bunu 30.bölümde artık artık göreceğiz. ama ben hala neden sitare hanım mansur dedeyi öldürdü ..yok şimdi sitarede mi giray'ın birliğinden ? bazı yorumları okudum bir arkadaş oğuz bey aslıda şahin olabilir diyor ya öyle mükemmel bir dizi ki hele hele sitare mansur dedeyi öldürdü ya artık ne olursa olsun hiç şaşırmam bir de imam efendi yaşıyor bu bölümde yada 31.bölümde çıkabilir .. yaaa arkadaşlar şahin bizim imam efendi olmasıııııııın ben dedim artık herşeyi beklerim ..... selamlar sevgiler .... _________________ sefer çeribaş |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Thu May 10, 2007 11:45 am Mesaj konusu: |
|
|
güzel bölüm olur inşallah |
|
 |
flycatcherYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 3 Şehir: İstanbul Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Thu May 17, 2007 7:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadşlar az önce izlediğim yere kadar tahminen ne imam efendi nede oğuz beydir şahin.Şahin Oğuz bey ve Aras ın yanında çalışan konuşma özürlü bilgisayarcı. Eğer oyduysa kazada olan olay sonrası şahin sakatlanmıştır ve akıl hastenesinde gördüklerimiz doğrudur yani şehpar haklı O konuşma özürlü bilgisayarcı akıl hastenesinde ne işi olacak diyorsanız bence konuşmasını sağlamak için hasteneye kaldırılmıştır ama aslında o bir özürlü dür (konuşma özürlü) benim tahminim şahin bu konuşma özürlü bilgisiyarcıdır. Benim tahminim bu dizi başladıktan sonra yazbildim çünkü okuldan yeni geldim akşam lisesinde okuyorum. |
|
 |