| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
ilyasilciYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 2
Level: 1

|
Tarih: Sun Feb 04, 2007 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
.............................................................................................................link yok link..................................................................................... |
|
 |
|
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Thu Feb 08, 2007 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler |
|
 |
dj_hilmiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 56 Şehir: dj'ler þehri
Level: 6

|
Tarih: Sun Feb 11, 2007 8:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol |
|
 |
hudabinYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 54
Level: 6

|
Tarih: Mon Feb 12, 2007 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler, her iki partı da indirmek gerekiyor galiba ama
üstteki olmazsa alttanda indirebilirsiniz.. demişsiniz, onu anlamadım |
|
 |
omer06Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: anaburnu
Level: 1

|
Tarih: Sun Mar 25, 2007 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
part1 arızalımı arkadaşlar ben indiremiyorum cevap yazarsanız sevinirim |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3677 / 3677 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Mar 25, 2007 9:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
omer06
upturk.com bazen girmiyor malasef sende o ana denk gelmişsin
sonra tekrar denermisin _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
mami_attackYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 22 Şehir: bursa
Level: 3

|
Tarih: Sun May 13, 2007 7:47 am Mesaj konusu: |
|
|
ya ben indiremiyorum neden acaba _________________ ya bu sağır oda mükemmel bir dizi inşaallah devamı gelir |
|
 |