melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
| Deneyim: |
1296 / 1296 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 03, 2007 11:47 am Mesaj konusu: GÜLMEK İSTEYENLER BURAYA(GARANTİ GÜLECEKSİNİZ) |
|
|
SOYADI MAĞDURLARI
* Coşkun Aptal
* Emel Yalak
* Yusuf Verici
* Vahit Dönek
* Ramazan Şapşal
* Sultan Kaltak
* İsmail Dümbelek
* Nasır Fırıldak
* Şöhret Sıçan
* Gurban Yalama
* Ahmet Ali Emici
* Ayşe Cinsel
* Mehmet Taşa
* Sultan Kıç
* Mahmut Pipi
* Yusuf Kız
* Münire Meme
* Havva Kalça
* Aşkın Azgın
* Reyhane Azmış
* Mümin Abaza
* Yunus Gay
* Kemak Götürür
* Subay Sokar
* Gülfidan Gösterir
* Nadir Verir
ASKER FIKRALARI
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Doktorun biri bir doğuma girer. Daha sonra doğum yapan kadına nasıl davranması gerektiğini anlatırken tam o sırada bebek gelmeye başlar.
Bebeğin kamuflajlı, botlu ve silahlı olduğunu görünce hiddetle kadına sorar:
-Hanım bu bebeğin hali ne böyle tam techizat?
Kadın hiç istifini bozmadan cevaplar:
-HER TÜRK ASKER DOĞAR....
İÇKİ ÖLDÜRÜR
Albay askerlerin içki içmelerine engel olmak için kantinin duvarına bir yazı asmıştır.Yazıda :
-İçki öldürür, diye yazıyordur.
Ertesi gün oradan geçen albay ne görsün?Biri yazının altına şunları ilave etmemiş mi :
-Askerler ölmez!
POLİS
Cocugun biri bir gun topraklan oynarken yanina polisin biri gelir ve sorar "cocugum ne yapiyosun?-polis yapiyorum "ya nasil yapiyorsun?- sulan topragi ve boku karistirarak yapiyorum der demez tokati yer ve polis gider.Ertesi gun yine topraklan oynuyormus ve yine yanina ayni polis gelir ve sorar"ne yapiyosun? -asker yapiyorum."nasil?-suylan topragi karistiriyorum asker oluyor, polis sasirir ve sorar "hani lan bunun boku?ve cocuk cevap verir -bok katinca polis oluyordu ya salak.
ASKER
Bir gün bir askerin babası ölür.Komutan bunu askere nasıl söyleyeceğini bilemez.askerin en yakın arkadaşını çağrır ve ona mehmet in babasının öldüğünü kendisinin bunu mehmet’e söylemesini ister.asker bunu kabul eder ama nasıl söyleyeceğini bir türlü bulamaz.sonunda mehmet in yanına giderek ona soru sormaya başlar.
-asker:annen var mı?
-mehmet:var
-asker:ablan var mı:
-mehmet:var
-asker:baban varmı?
-mehmet:var.der.
-asker:nah var
ALBAŞI
Çavuşluk sınavında bütün sorulara iyi kötü cevap veren Recep'e, albay da bir soru sormak ister:
-Oğlum, rütbeleri asttan üste doğru bir saysana?
Cevap hemen gelir:
-Onbaşı, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı, albaşı...
BORAZANCIBAŞI
Askerlik yapan Temel bankadan para çekecek, kimliği yok, alamıyor. Bir asker arkadaşını getirmesini,kimliğini ispatlamasını önermişler.
-Mümçün değil.
-Neden?
Pen porozancibaşiyim. Hersabah beşde, her akşam da en güsel dizilerin tam ortasında ottururum aleti..
50 DOLAR
Vietnam savasinin en kritik günleriydi. Genç Amerikali asker memleketteki esine mektup yazarken itirafta bulunacagi tuttu: - “ sevgilim, buradaki kadinlar yalniz para için yatiyorlar. Böylesine para canlisi insanlara daha önce hiç rastlamadim.”
Kisa süre sonra esinden söyle bir cevap geldi: - “ sevgilim, sakin onlara 50 dolardan fazla para verme, ben burada ancak o kadar alabiliyorum.” _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|