| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Thu May 03, 2007 8:18 am Mesaj konusu: SAĞIR ODAYI NEDEN İZLİYORSUNUZ...... |
|
|
BEN ÇOK GÜZEL KONULARI ELE ALIYOR.TÜRKİYEYE SAHİP ÇIKAN İNSANLAR VAR.VE ÖYLE FAZLA MAFYA DİZİSİ GİBİ DEĞİL.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
|
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
| Deneyim: |
1297 / 1297 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu May 03, 2007 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
sevdiğim için     _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Thu May 03, 2007 12:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
daha başka neden seviyorsun onu soruyorum |
|
 |
Emre_AmcaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 74 Şehir: Samsun Meslek: Kamu Yönetimi
Level: 7

|
Tarih: Mon Jun 11, 2007 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben Sağır Oda'nın pek az bölümünü izledim. Sağır Oda'nın en sevdiğim yönü karmaşık ve çok bilinmeyenli bir dizi olmasıydı.
Yani Sağır Oda'yı senaryosunun hatrına izliyordum. Ama bunun yanında bölümler aceleyle çekilmiş gibiydi. Hep aksaklıklar oluyordu. Seslendirmeler kötüydü. İzlerken film ekibinin hep "Bir an önce çekip evimize gidelim. İyi olsun diye kendimizi kasmaya gerek yok." dediğini düşündürüyordu bana. Kötü, hatalı çekilen sahneler montaj sırasında düzeltilmek üzere, kötü haliyle bırakılıyordu. Ama kötü çekilmiş bir sahneyi montaj sırasında bir yere kadar iyiymiş gibi gösterebilirsin. O sahne kötü olduğunu hep hissettirir.
Sonuçta izlemeyi bıraktım.
Yani cevabım: "Senaryonun hatrına izliyordum." |
|
 |
MİRZAOĞLUYeni Üye

Ülke: bosnia_herzegovina Mesajlar: 3 Şehir: Sarayevo Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Thu Jun 14, 2007 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yayın ülküsü ülke gerçeklerine ışık tutabilme olan her yapımın ardındayız... _________________ VATAN DİYE BİLDİĞİM FİKRİMİN COĞRAFYASI,FİKİR YOKSA VATAN NE KURU TOPRAK PARÇASI |
|
 |
müsteşarYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: tarih ögretmeni Meslek: Coğrafya

|
Tarih: Mon Jul 09, 2007 10:25 am Mesaj konusu: |
|
|
ülkemizin gizli gerçeklerini gün işigina çıkarmasından dolayı izliyorum.ülkemizin gizli mütefikler tarafından su altından kariştırdıklarını. _________________ BEN SENİ SEN OLDUGUN İÇİN SEVDİM |
|
 |
BY MAFYAForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 33 Şehir: düzce Meslek: Fotoğrafçılık
Level: 4

|
Tarih: Sun Aug 05, 2007 11:23 am Mesaj konusu: DİZİ |
|
|
BÖYLE BİZİ DİZİ İZLENMEZMİ ARKADAŞLAR |
|
 |
burakkyeniYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: İSTABUL Meslek: Havacılık

|
Tarih: Fri Aug 24, 2007 11:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
sağır oda diğer dizilerden çok farklı geçrkeleri yansııtyor tek kelimeyle mükemmel bir dizi |
|
 |
gaffar okkanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 55
Level: 6

|
Tarih: Fri Dec 21, 2007 8:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Hiç karısık deil olaylar cok baglantılı yapmslar soner yalçın mükemmel bi sey cıkarmıs mesela hakkın fedaileri örgütünn öldürme biçimi ve gömmeleri baska örgütler tarafından yapılıyordu bu yasananlar tü çıplaklıgıyla gösterildi yanlıs hatırlamıosam 13.bölüm de calınan cikita muzz bile sarkıya tawrını koydu..kısacası HAYATIMDA İZLEDİĞİM İZLEYECEĞİM EN İYİ DİZİ |
|
 |
Pars J15Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 8

|
Tarih: Thu Feb 21, 2008 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bencede bu diziyi ben ilk bölümünden beri hiç kaçırmadım. mükemmel bir dizi bu dizi gerçek türkiye'yi anlatıyor.... Saygılarımla Uğur Kemal Yetim.. |
|
 |