| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Sağır Oda'nın Zamanı Değişsin Mi? |
| Evet(Pazar'a geri dönsün) |
|
60% |
[ 416 ] |
| Evet(pazartesi 20:00) |
|
7% |
[ 53 ] |
| Evet(pazartesi 22:00) |
|
8% |
[ 60 ] |
| Evet(perşembe 20:00) |
|
16% |
[ 113 ] |
| Hayır zamanı süper değişmemeli |
|
6% |
[ 47 ] |
|
| Toplam Oylar : 689 |
|
| Yazar |
Mesaj |
kerem35Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 5 Şehir: İzmir Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Acaba dikkate alınır mı ki?? Bencede Pazara geri dönsün.Çünkü o gün Sağır Odadan başka izlenecek bişe yok.bence Pazar daha iyi.. |
|
 |
|
badboys2Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: zonguldak Meslek: Öğrenci

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu nedir kardesim adam gibi bir dizi seyredemiyoruz gözüm şaşı oldu bi kv pusu bir sagir oda sunun gününü pazar 22 30 alamazlar mı __? valla BURDAN YÖNETCİLERE SESLENİYORUM eğer bu işi halledebilirlerse o kişilerim ellerine kollarına parmak aralarına savlikkk _________________ aarraass |
|
 |
deepfreezeeYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 1:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar sğır odayı bu güne kadar kaçırmışlığım bir kez oldu ancak kurtlar vadisi terör kaldırıldıktan sonra neden kendisini onun saatine attığını anlamış değilim çünkü kurtlar vadisi okadar para harcayıp dizi çıkarmış kaldırılınca bitti dermi fazla geçmeden yeni dizisini çıkardı işte vede çıkmadan perşembe 22:00 bizimdir diyerek çıktı bikez daha böyle bişey olmuştu sağır oda ilk çıktığı sırada pazartesiydi ve acı hayat tatildeydi ancak tatilden geri dönmelerine yakın sağır oda kendini pazara attı ve çok takdir ettim izleyici kitlesi yakın pazarteside acı hayatın olmuş durumda sağır odanın günü de pazar olsun yoksa bunlar bize tek diziyle kotayı doldurtacaklar zaten kanald yayınladığı dizileri internette 2 bölüm geriden veriyor inanın bu diziyi youtube'den ufacık ekrandan izlemek zorunda kaldım kurtlar vadisinide izleyememiştim ancak showtv'nin sitesinden direk izledim zaten şunun şurasın dadevamlı izlediğim KV. ile üç dizimiz var onuda tam yapsınlar hepsini vaktiyle izleyelim bi arkadaşın bi sözü çok hoşuma gitti sağır odayıda pana film alsın filme daha çok para harcansın daha güzel bi film izleyelim haklı ve böylelikle bu zaman sorununada çözüm olabilir değilmi |
|
 |
sinoplu57Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: zonguldak Meslek: Sosyal Hizmetler

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 3:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
bencede değişip pazara alınsın en uygunu pazar çünkü pazar akşamları tvde izleyecek pek bişi olmuyor reytingi artar |
|
 |
NightrageYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 10 Şehir: İzmirim Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 4:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
evet degistirsinler günü kurtlar vadisnide izlemek istiyoruz . ama sanırım bu kasitli yapilan bir sey vadiye fitil oldu bir kere adamlar ondan yapiyorlar bunu . |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 5:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
ANLAŞILAN SAGIR ODA YAPIMCILARI KV İLE KAPIŞMAK İSTİYOLAR
---------------------------------------------------------------
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
oguzreisYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 5:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
değişsin tabi.zaten iki tane milli dizimiz var.bunlar arasında seçim yaptırmasınlar bizlere.saygılarımla.reis |
|
 |
cinYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 85 Şehir: izmir
Level: 8

|
Tarih: Fri Jul 06, 2007 9:16 am Mesaj konusu: |
|
|
sağır odayı ben hiç tvden izleyemedim. hep internetten indirip izlediğimden gününüde bilmiyorum ama her dizi yaz aylarında tatile giriyor. Sağır oda girmeseydi keşke yazın sonunda finali yaparlardı... |
|
 |