| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
volvoxtwoYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1
Level: 1

|
Tarih: Tue Apr 24, 2007 1:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben sağır oda nın yayın saatinden çok memnunum 22:00 fazlasıyla uygun bir zaman.aslında kurtlar vadisi başladı diye dizinin gününün yada saatinin değiştirilmesine de karşıyım çünkü bu seferde reytingleri kurtarmak için değiştirdiler diyecekler.sağır oda başladığı günden bu yana sürekli kurtlar vadisiyle karşılaştırma içerisinde sürekli kurtlar vadisinin gölgesinde aslında anlatılanlar yaşananlar birbirinden çok farklı.bu dizi bunu haketmiyor ama eğer dizinin reytingi düşerse kaldırılma ihtimali de var bunu da düşününce değiştirilsin diyor insan mecburen... |
|
 |
|
canberk44Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 11 Şehir: MALATYA Meslek: Öğrenci
Level: 2

|
Tarih: Tue Apr 24, 2007 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya yayın günü değiştirilirse çok güzel olur tekrar pazara alınsın yada saat değişikliği olsun...
MALATYA//BATTALGAZİ |
|
 |
@BOZKURT@Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 7 Şehir: ERZURUM

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
biran önce sagır odanın pazar gününe alınması taraftarıyım........... _________________ ***TÜRKE KEFEN BİÇENİN SONU ÖLÜMDÜR...***
***SLM BEN DADAŞ*** |
|
 |
@BOZKURT@Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 7 Şehir: ERZURUM

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 7:37 am Mesaj konusu: |
|
|
sagır oda gibi bir güzel ve kaliteli dizinin eger kalkmasını önlemek ve izlenmesini istiyorsanız destek verin lütfen kanal d'yi arayın bişeyler yapın lütfen arkadaslar dadaslar diyarından slmlr........... _________________ ***TÜRKE KEFEN BİÇENİN SONU ÖLÜMDÜR...***
***SLM BEN DADAŞ*** |
|
 |
canpolatkilicYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 3

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya beyler yazdıgınız yere mesaj gonderemiyorumm Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 2:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
canpolatkilic adreste bir yanlışlık yok sorun senden kaynaklanıyor bir daha dene _________________
 |
|
 |
GuCLuYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 7

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:34 am Mesaj konusu: |
|
|
20 : 00
Kurtlar Vadisi (Özet)
21 : 15
Kurtlar Vadisi
23 : 15
UEFA Kupası Yarı Finali |
|
 |
cinYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 85 Şehir: izmir
Level: 8

|
Tarih: Fri Jul 06, 2007 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
sağır odayla kurtlar vadisi ikiside izleniyor. aynı gün olması 2 ye böldü izleyicileri hatta çoğunluk kurtlar vadisine kaydı galiba...
eğer sağır oda devam edecekse (ki bilmiyorum bittimi edecekmi) başka bi güne konması iyi olur... |
|
 |