| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
soulremoverKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 159
Level: 11

|
Tarih: Fri Apr 20, 2007 11:55 am Mesaj konusu: |
|
|
En buyuk hata camiye girince o yasli adamin boynunu kirdiklari sahneydi amerikan askerinin eli kaydi ama sahneyi tekrar cekmeye usendiler herhalde |
|
 |
|
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Sat Apr 21, 2007 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
27 bölüm oldu bu kadar hata yoktu bence.
Adam her yerinden vuruluyo 2 saat sonra düşüyor.
Araba patlıyor binada hiç hasar yok. |
|
 |
satkomandosuYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 22
Level: 3

|
Tarih: Sat Apr 21, 2007 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
"Aras ve Oğuz Bey jipi nizamiyenin 10 mt ilerisinde durdurup adamı içine oturtup motoru çalıştırıp hareket ettirdiler ama nizamiyedeki askerler burunlarının dibinde olan biteni farkedemediler hatalardan biri buydu"Bir de efektler vardı.Onun dışında bu kadar imkana rağmen çok güzel bir bölüm çekilmiş. |
|
 |
bugrahan_tasdelenKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 156 Şehir: okuyorum fransadayım
Level: 11

|
Tarih: Sat Apr 21, 2007 6:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
pek hata yoktu gercektende tbr busefr _________________
 |
|
 |
semihyilmaz2004Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 16
Level: 2

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 12:50 am Mesaj konusu: |
|
|
Dizide her zaman oldugu gibi silah ve vurulmas sahneleri gercek disi... Silahla her vurulduklerinda alinalri ciziliyor )) Cok komik bence:))) |
|
 |
djturkaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 4 Şehir: bursa
Level: 1

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 10:28 am Mesaj konusu: |
|
|
mint e bende katılıyorum birde ingilizce biraz acemice olmuş ben oyle duşunuyorum çatışmalardaki ışın tüfekleride garip olmuş |
|
 |
bayaltinisikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 56
Level: 6

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
ARAS OGUZ BEY VE ZAHIDDEN AYRILDIKTAN SONRA IKI UC KISIYI ELINDEKI SILAHLA SERI ATES EDEREK ANCA OLDUREBILIYOR KI ELEMANLAR GAYET ACIK ALANDALAR, ONUN YERINE TABANCA ILE DAHA ETKLILI VE KAN CIKARAK OLDUREBILIR DI VEYAHUTTA STV DE TARIK VE DIGERLERI DIYE COCUK DIZISINDE BILE BIR BOLUMUNDE BOYA ATAN OYUNCAK SILAH KULLANIYORLARDI BIR TATBIKATTA YANI SAGIR ODAYI GERCEKTEN COK BEGENDIM, HATTA KURTLAR VADISINI BILE IZLEMEDIM AMA HAMITIN BOMBALAR OKULDAKI COCUKLARI OLDURDUKTEN SONRA ARAS ILE OGUZ OKUL PENCERELERINDEKI ASKERLERI ELLERINDEKI SILAHLARLA TAK TAK VURABILMELERI BENCE BIRAZ TEZAT GIBI GELDI.. YANI ACIKTAKI ASKERLERI TARAYARAK ANCA OLDURUYORSUN AMA OKULA SAKLANAN ASKERLERI TAKIR TAKIR VURABLIYORSUN.. |
|
 |
mr.centilmen77Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 18
Level: 2

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 6:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
herşey o kadar basit görünmesin dışardan..biraz empati yapalım hadi...kevının yerine kendimizi koyalım ölüm sahnesi ile ilgili:) kimbilir büyüklü küçüklü kaç kilo kaçırırdık ))) yaradanın bize ölüm vaktimizi bilmediği kadar var yani:))) |
|
 |
TURKKANYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19 Şehir: kocaeli Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Mon Apr 23, 2007 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
BUBÖLÜM HATA DOLU MAALESEF AMA BİZLER KONUYU TAKİP ETTİĞİMİZ İÇİN HATALARI GÖRMEZDEN GELİYORUZ. EN BAŞTA,DİZİNİN ACTİON SAHNELERİ ÇOK AMATÖRCE ÇEKİLİYOR. İNSNAI GERMİYOR İZLERKEN. TÜRKLERLE AMERİKALILARIN HAPİSHANE KORİDORUNDA KARŞI KARŞIYA KALDIKLARI O SAHNEDE YUKARIDAN DÜŞEN SİS BOMBASI İNANILMAZ KOMİKTİ. BANA KALIRSA ÇEKİM DE DEĞİL DE MONTAJLARDA DAHA BÜYÜK HATALAR VAR GİBİ. MUTLAKA GERÇEKÇİ SAHNELER ÇEKİLMELİ AMA MONTAJ NE KADAR İYİ OLURSA SEYİRDE O KADAR İYİ OLUR. OKULUN BOMBALANMASINDAN SONRA AÇIK ARAZİDE KURŞUN YĞMURUNA TUTULUYORLAR VE O SAHENNİN SONU, ORADAN YARA ALMADAN KURTULMALARI GÖSTERİLMİYOR.SANKİ AMERİKAN ASKERLERİ O TÜRKMENİ ÖLDÜRMEK İÇİN ORAYA SIRALANMIŞLAR DA, O TÜRKMEN ÖLÜNCE GİTMİŞLER GİBİ....İMAM EFENDİ NEREDEN YARALIYOR, OĞUZ BEY KURŞUNU NEREDEN ÇIKARIYO; EMİNİM DAHA BÜYÜKÜ BİR YARA İZİ MAKYAJI YAPILABİLİRDİ. KARARGAHIN YAKININDA ARACIN İÇİNCE ARAS VE OĞUZ BEY VA, ALENEN GÖRNÜYORLAR AMA TEYAKKUZDAKİ AMERİKAN ASKERİ HİÇ BİR ŞEY FARK EDEMİYOR.BUNLARA DİKKAT EDİN. KURTLAR VADİSİNIN BU GİBİ SAHNELERİ ÖZELLİKEL ÇOK İTİNALI ÇEKİLİYORDU, KUMARHANENİN TARANMASNDAKİ SAHNE HOLLYWOOD ÇEKİMLERİ KADAR GÜZELDİ. SONRA, POLAT VE EKİBİNİN SNİPER İLE KARŞI KARŞIYA KALDIĞI Bİ RSAHNE VARDI Kİ MÜKEMMELDİ..... |
|
 |