| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Thu Apr 19, 2007 9:02 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 28.Bölüm hakkında tahminler |
|
|
Sizce 28.Bölümde neler olur? Tahminlerinizi bekliyorum... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
|
AynaLIYeni Üye

Ülke: columbia Mesajlar: 15 Şehir: Mondragon
Level: 2

|
Tarih: Fri Apr 20, 2007 5:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Bizimkiler türkiyeye dönerler. Cenap´in dergahtaki yasami sona erecek. Merak ettigim 2 konu var.
Girayhan ve Zahit ne durumdalar?
Dayi´nin altinlarin yaninda karsilastigi kisi kim? _________________ Ne haber Imam efendi? |
|
 |
belkısYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19
Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Fri Apr 20, 2007 5:15 am Mesaj konusu: |
|
|
bu bölümde zahit gider...öyle geliyor bana..dayıyı altınların yanına kadar takip edende benceşahin... _________________ tuba |
|
 |
cemreİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 371
Level: 17

|
Tarih: Fri Apr 20, 2007 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
bu bölümde dönerler ülkeye.her konuyu bi soru isaretiyle biraktilar.zahit e ne olacak cenap girayi öldürecekmi.dayinin yanina gelen kim sehbal neyin pesinde buda ayrica bi soru valla ben korkuyorum piskopat gibi bakiyor o kiz..neyse bekliycez haftaya kadar |
|
 |
aras12345Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 26 Şehir: istanbul

|
Tarih: Fri Apr 20, 2007 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar altınların yanında dayının son bakışı endişeliydi bence dayı gidecek Giray kurtulacak ama nasıl bilmiyorum.Zahit bana görede gidici.Bide arkadaşlar sitare galip hocaya bizi artık rahat bırak dedi sizce bu ne anlama geliyor. Ha bide cenap'ı şehbal öldürelibir bide şehbal girayın resmini karaladı girayada o yapabilir. |
|
 |
satkomandosuYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 22

|
Tarih: Sat Apr 21, 2007 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Zahit büyük ihtimalle ölecek(Ben zaten Zahit'in Sahar'a neden güvendiğini anlayamadım.).Bence Sahar'ı da ortadan kaldıracaklar.Mansur Dayı ölecek gibi çünkü "Ha!Sen miydin?" dedikten sonra şaşırmıştı.O gelenin şahin olma ihtimali var.Bir de nasıl kurtulacağını bilmiyorum ama Giray ölmeyecek. |
|
 |
bugrahan_tasdelenKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 156 Şehir: okuyorum fransadayım
Level: 11

|
Tarih: Sat Apr 21, 2007 6:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu bölum zahit ölebilir gibie geliyo yada o kadın ölebilir adını unuttm istanbula geri dönecekler ama suiksti basarmicklar girayölmicek okadar ptal dil bnce adamlari gizliden orayi kusatmis olabilir _________________
 |
|
 |
semihyilmaz2004Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 16
Level: 2

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Zahit gitmesin yaw... Repliklerei cok guzel... O giderse dizinin reytingleri duser... Arastan cok daha etkili bir insan o dizide... |
|
 |
pooatKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 197 Şehir: istanbul
Level: 13

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 9:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Zahit falan ölmiyecek Sahar hem cenaze evinde onu vurmaz.Sahar tam Zahiti vuracağı sırada Oğuz Bey veya Aras Saharı indirecek.Sonra Giray beyefendinin Ruhuna El - Fatiha Şirketin ve Hançer Birlirliği'nin başına Nogay geçecek.Veya Şahin ortaya çıkıp Şirketin veya Hançer Birliğinin başına geçebilir.Bu arada bence SİTARE KIRIMLI ile GALİP BEY eskiden sevgili bence....Mansur efendi de gidici....Cenap ta dergaha dönünce Şehbal bunu gebertir.
Diziyi anlattım galiba
Küçük Not: Şehbal de hançer birliğinden olabilir......
Saygılar.... |
|
 |
publicuserYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 25 Şehir: istanbul

|
Tarih: Sun Apr 22, 2007 2:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Sahara'nin elindeki silah bos.( hatirlarsaniz Oguz Bey'e Zahit Sahara'ya guvenmiyoruz muyuz? diue sormustu..)..Tuna meselesi ile Ara ugrasacak... USA kısa bir sure suskun kalacaga benziyor..( Yavas yavas sona mi yaklasiyoruz nedir...Ya da yeni bir grup cikacak...)..Cunku olen olene...
Bakalim neler olacak?_
Iyi Seyirler... |
|
 |