| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
toldo1979Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 21
Level: 3

|
Tarih: Thu Mar 29, 2007 7:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
sagır oda kurtlar vadısının tekrarrını bıle gecemıyorsa yazıklar olsun yaa sagır oda bı patlama yapamadı hala soyle ertesı gun dızı hakkında muhabbet edecek bır patlama ne dersınız o hafta bu hafta mı?
nogayhan da abısınden betermıs yanı.........
herseyın dugumu sehbal mı acaba.............. _________________ EMEGI GECEN ARKADASLARA TESEKKURLER...... |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3690 / 3690 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Mar 29, 2007 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
bölüm harikaydı yaa _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
nusrunYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 13 Şehir: denizli
Level: 2

|
Tarih: Thu Mar 29, 2007 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaww bencee bu bölümde su zahitin saba ile karsilasmasi müthişti yeni bir ask doğuyor :d:d muhaaaahaa acaba tunaya nolcak onu çook merak ediyorumm alip gittiye arkadaslari birdee ebe kardesim bukadarda iki yüzlülük olmazya logayhan kırımlı son olarak aras gil altinlari buldu iyide 1.o adamlari netcekler 48 saatte salinmalari gerek sonra baslarina yine bela olmayacakmi bence ölfdürmeleri gerek yoksa bu filmm uzarr böylee 2.de altinlari mösyö götürdü amma staree ile hep altınlari bulduk diyor aras ee ozaman mösyö altinlari neyapcek acaba oğlu oğuz gibi odami istihbaretci ve arasta stare hanima bizim o işi halli et diyor acaba burdadad güven banktan bir aktarim arasa mi gececek baksanizya artik iş kadinliğina soyunma vakti geldi dedii:d:d:d _________________ gücsüz güç güc degildir!!!! |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Thu Mar 29, 2007 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
nusrun saba degil Sahra .....
yine süper bir bölümdü, haftaya Irakta barzanbankta catismalar olucak, simdiden meraklandim.... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
fenerliyizYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 1 Şehir: Antalya
Level: 1

|
Tarih: Fri Mar 30, 2007 6:51 am Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok ilginç bir bölümdü benim asıl merak ettiğim nokta cenap ın duyduğu olay nedir ve sitare ile mansur efendi aralarında ne konuştular bu arada o sandığın başındaki meçhul şahıs kim hala anlayamadık.bu arad ameliyat gerçekten olacak mı yoksa sitare hanım bu olaya el mi koyacak çünkü arasla aralarında şifreli konuşmalar oluyor .tam anlayamadık.kevin ve kardinale ne olacakbütün bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum . |
|
 |
CryptoYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 25

|
Tarih: Fri Mar 30, 2007 10:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Yine cok guzel bir bolumdu.Herseyi gectim tek kafama takilan nokta,Seyh Mansur`un yuzundeki yaranin nasil oldugu.Dizide gecistirildi ama altindan yine birsey cikicak gibi geliyor. |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri Mar 30, 2007 12:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
onuda birdahaki bölümde anlarız o yara kendi kendine çıkmamıştır herhalde _________________
 |
|
 |
akkurtt86Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 9 Şehir: İstanbul Meslek: Öğrenci
Level: 1

|
Tarih: Fri Mar 30, 2007 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence de 24. bölüm, dizinin şimdiye kadar olan bölümleri arasında en hareketli ve olaylı bölümüydü diyebilirim. Bu bakımdan 25. bölümü iple çekiyorum desem yeridir. Sizin de belirttiğiniz gibi Mansur babanın yüzündeki yara kesinlikle olağan bi şey değil. Ayrıca belirtmeliyim ki bence bu dizinin en gizemli karakteri Şehbal. Bana kalırsa bu kız herşeyden haberdar.Kırımlı ailesi içinde olan biteni kurnaz bir biçimde gözlüyor ve cenap'ın da ipliğini ya pazara çıkaracak ya da onu ortadan kaldıracak. Benden şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın arkadaşlar...  |
|
 |
ali nakiYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 27

|
Tarih: Fri Mar 30, 2007 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar şeyh mansur korkutulmuşa benziyo şehbal'in ampulü gösterdiği sahnede tedirgin olmuştu. kesin bi şey var bunda.
tanıtımlarda aras birini daha kaybedecek mi? diyor du orda ki kayıp acaba apar topar götürülen çiğdem olabilir mi?
bir de silahta nejat'ın parmak izinin çıkması olayına çok şaşırdım ben acaba bunu yiğit mi sağladı? |
|
 |
cinYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 85 Şehir: izmir
Level: 8

|
Tarih: Mon May 07, 2007 8:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
yiğit satmamışmıydı arasları neden o yapsınki |
|
 |