| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
Emre_AmcaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 74 Şehir: Samsun Meslek: Kamu Yönetimi
Level: 7

|
Tarih: Wed Jan 31, 2007 12:28 pm Mesaj konusu: Oğuz bey, Kırımlı ailesinin oğlu Şahin... |
|
|
Oğuz bey, Kırımlı ailesinin oğlu Şahin olabilir mi?
16. bölümde Oğuz bey ve Sitara (umarım doğru yazmışımdır) hanım (kırımlı ailesinin annesi) birbirlerine
bakışlarına farklı bir hava verilmiş. Sitara'nın bakışı annelik hislerinden, Oğuz'un bakışı annesini gördüğü
için bu kadar değişik yapılmış olabilir.
durum buysa, uygun bir senaryo uydurulur. suç Şehbal'in üstüne atılmıştır falan...
Şimdi duruma uygun bir senaryo geliyor aklıma ama, Kurtlar Vadisi'ne çok benzer olduğu için, heralde öyle
değildir diyorum.
Ayrıca, Şehbal'in 'senin adın Şahin olsun mu?' dediği adam da, saçlarını uzatsa Oğuz beye benziyor hani...
Yada abartıyorum
Ama bu bakışların altından da birşeyler çıkar bence...  _________________ Emre Amca |
|
 |
|
YUMURTAYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 46
Level: 5

|
Tarih: Wed Jan 31, 2007 12:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
kesinlikle katılıyorum emre kardeşe olabilir oguz bey de olabilir |
|
 |
Emre_AmcaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 74 Şehir: Samsun Meslek: Kamu Yönetimi
Level: 7

|
Tarih: Thu Feb 01, 2007 7:54 pm Mesaj konusu: Şahin'i kim öldürdü? |
|
|
ŞOK İDDİA: Kırımlı ailesinin oğlu Şahin'i, seneler önce Girayhan Kırımlı öldürdü! Şehbal, tesadüfen olaya şahit oldu ! ! !
herkes böyle olduğunu düşünüyordur. herkes düşünüyor ki, 'hiçbirşey göründüğü gibi değildir', o zaman, aslında Şahin'i Şehbal değil, Girayhan öldürmüştür. Öyle ya, sıradan bir dizi izlemiyoruz...
Ama herkes bir de bakacak ki, aslında onu öldüren Girayhan da değil. Yalnızca suç Girayhan'ın üstüne kalmış olabilir.
Hatta onun ölmediğini de görebileceğiz belki.
İhtimal dahilinde. Ama kesin değil...
Evet sağıroda izleyicileri... kendimizi biraz daha sıkarsak, senaristlerin ne yazacağını önceden kestirebiliriz
ama senaristler, inadına giderler, en düşünülmemiş olanı yazarlar... bu tür dizileri çekici yapan da bu benim gözümde...
sürekli akıl oyunları... |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Thu Mar 01, 2007 10:02 am Mesaj konusu: |
|
|
bakın şöyle diyelim Oğuz Bey emekli asker 50 yaşında var desek.
Sitare hanım en fazla 60 yaşında desek bunar 10 yaşında mı evlendiler yaws... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten sitare hanım'ın oğuz bey'e bakışı çok farklıydı oradanda yola çıkarak oğuz bey'in şahin olma ihtimali var desek, oğuz bey'i şahin olarak var sayarsak, sitare hanımla aralarındaki yaş farkını da şöyle açıklayabiliriz; şahin'in resmi ölümden sonra (yani herkesin şahin'in öldüğüne inanması sonucunda) bi estetik ameliyatı geçirip yüzü 50 yaşında gösterecek şekilde tasarlanması sağlanmış olabilir ve şahin'e sahte bir kimlik hazırlanıp onu emekli asker oğuz bey olarak yaratabilirler o yüzden de sitare hanımla arasında yaş farkı az görünüyor... _________________
 |
|
 |
***aras***Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 523 Şehir: cehennemin dibi
Level: 21

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 4:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence de oğludur.çünkü şehbal dayısına abimii hastahanede gördüm demişti. |
|
 |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
oğuz bey olamaz yaa, adam rahat 50 yaşında var! |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 5:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sitare hanim 16 yasinda evlendiyse simde 67 yasindaysa bu idda hicte uzaktan alinma degil... olabilir yani... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |