| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
SCANHİlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 418 Şehir: İSTANBUL
Level: 19

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 11:33 am Mesaj konusu: *Sağır Oda Hayranları Olarak Gücümüzü Tekrar Gösterelim* |
|
|
dizimizin gününü değiştirttik şimdi sıra geldi sağır odamızın tekrarlarını öğle kuşağında yayınlatmaya (haberlerden önce)
''Neden tekrar ve neden öğle kusağı?'' diye sorarsanız
sağır odanın sorunu zaten totalde ve A/B dışıda öğle kuşağında ne bulsa izler ki bunu daha öncede belirtmiştim.böylece dizimizin iyi reklamını yapmış oluruz.
Diğer bir reklam yapma yoluda dizi ekibinin her hangi bir programa konuk olmasını sağlamak ki bunuda e-maillerinizde belirtiniz!!!
Bu arada değişim sitemizin portal anasayfasından başladı logo resmine dikkat
Şimdi hepberaber aşağıda verdiğim adresi email yağmuruna tutalım...
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Şimdiden kampanyaya destek olan herkese teşekkür ederiz...
By TeAm SABQCES, LIFE, REİS, pusat07, MinT, LaqNes, yavuzgüner, sileligirl
En son SCANH tarafından Sat Mar 24, 2007 4:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi. |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3683 / 3683 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 12:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
sadece benim değil toplu olarak mail atarsak sitemiz adına belki dikkate alırlar..
ben herzaman arkanızdayım yeterki birşeyler yapalım topluca _________________
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
onları mail yağmuruna tutalım da sağır oda ekibini davet etsinler  _________________
 |
|
 |
unigfb_1907Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 79 Şehir: erzurum
Level: 7

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 12:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
olur bence ıı fıkır eger gerceklesırse hıç olmadıgı kadar dızı tanınır bence yapalım |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 1:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben mail gönderdim okan bayülgen'in programına çağırmaları için
bence 20.00'ye alınmasın bu saati iyidir kanımca  _________________
 |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 1:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
saat bencede iyi ama diziden önce yayınlanacak olan program diziyi 22:45 e atabilir |
|
 |
LaqNesKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 116 Şehir: İstanbuL
Level: 9

|
Tarih: Sat Mar 24, 2007 3:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
table width="40%" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0">Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | |
farklı mail'lerden 3 tane mail yolladım =) _________________ LaqNes , Turkish Mehter |