| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3690 / 3690 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Mon Dec 18, 2006 12:27 pm Mesaj konusu: (Zahid) Replikleri |
|
|
Aras:Farkında mısın hayatım seni kurtarmakla geçiyor?
Zahid: Bu da senin kaderin...
(Zahid) _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
türksetYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 6
Level: 1

|
Tarih: Mon Dec 25, 2006 11:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Saçı uzun aklı kısa beni hafife alma dışişlerini beğenmediğin imamhatipli yaptı  |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Tue Mar 13, 2007 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
zuahaha bu sözü duyduğumda güle güle ölmüştüm |
|
 |
yavuzgünerSağır

|
Tarih: Thu Mar 22, 2007 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Deve Kapanı operasyonuna hoşgeldiniz  |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
Level: 33
1524 / 1524 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed Apr 11, 2007 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
bende söyleyecem
kurt besleyen koyun düşmanındadır (zahit) _________________ kinglerin doğduğu
krallıktan geldim
yavuzgünerSağır

|
Tarih: Mon May 07, 2007 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zahit: Keşke senin yerinde olsaydım..Ama vurulduğun yerin hariç
Oğuz Bey: Beş santim daha yukarıdan olsaydı beni kuma alırdın..
Zahit : İlk gördüğüm gün vuruldum ona (sahar).O sa beni sevmiş....
Oğuz Bey :Demek ki o zamanlar böyle göbekli değilmişsin?
(kardinalin boynundaki haç sembolünü kopartıp aldıktan sonra)...Ben buna inanmasamda sen bu kutsal şeyi taşıyacak biri değilsin...
Merhaba papaz efendi.Bende imam efendi.Önce bir günah çıkaralım sonra görüşürüz.Bin bakalım şimdi şu arabaya.
Her saçı sakalı uzun olan evliya olsaydı,Taksim deki barlara nur yağardı...
Iraklıları anlamak mümkün değil.Allaha inanan insan kalkıpta başka mezhepten diye diğerinin camisini bombalar mı?
Eksiklerim Varsa Siz Ekleyin Arkadaşlar... |
|
 |
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
1303 / 1303 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sat May 26, 2007 8:10 am Mesaj konusu: |
|
|
YAVUZ GÜNER BUNU SEN YAZMASAYDIN BEN YAZCAKTIM Her saçı sakalı uzun olan evliya olsaydı,Taksim deki barlara nur yağardı... |
|
 |