| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
fearfactoryYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 33
Level: 4

|
Tarih: Wed Mar 07, 2007 4:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Cenap Opus tan hatirlarsaniz ustunu giyinirken kız içeri girdiğinde sırtında kırbaç izleri vardı ve ona işkence yapılırken kırbaçla işkence yapılmadı.
Ayriyetten Cenap Zayid'in dedigi kayitlarda bulanamiyacak adam, gercekte CIA de calisiyor ayni zamanda radikal dinci orgutun basi. Amerika radikal dinci orgutu onun sayesinde yonetiyor.
Zayid'te hain degildir bence. Cunku arkadasi serbest birakti, yalandan kursun atmistir zaten o artik beklenmeyecek birsey degil, Oguz beyle konusmusdur onlar onceden ayarlamislardir herseyi.
Nejat'ın sonu yavaş yavaş geliyor artık.
Bu arada Yiğit'i unutmamak lazım arabada Aras'la aralarında geçen konuşmada Aras'a güven sorunu yaşadığı ortada. Gidip hücreye
ters düşecek şeyler yapabilir.
DEMEDİ DEMEYİN... |
|
 |
|
meto06Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 34 Şehir: izmir
Level: 4

|
Tarih: Wed Mar 07, 2007 9:08 am Mesaj konusu: |
|
|
Zahit bir hain çıkabilir ve Oğuz bey'i öldürebilir |
|
 |
bayaltinisikYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 56
Level: 6

|
Tarih: Wed Mar 07, 2007 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
isin guzel tarafi ise her bolum sezon finali gibi bitiyor ama bir sonraki bolume gecisler cok yumusak oluyor.. |
|
 |
ssadrazammYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 4
Level: 1

|
Tarih: Wed Mar 07, 2007 1:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
oğuz bey in ölmemesi lazım ama nasıl olcak:S kuru sıkı desem değildir yok yaa tahmini zor bu işin |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
Level: 33
| Deneyim: |
1524 / 1524 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Fri Mar 09, 2007 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence zahit vuracak ama kimseye isabet etmeyecek.daha sonra zahit aras ve oğuzu oğuzun evine götürdü.emirhan uncu bu bölümde ölmeyecek ama tabikide ayrıca yiğit sigorta yani susturucu silahıyla kimi öldürecek sağır oda pazar günü 22.00'de başlayacak ama hafta içi başlasa bana göre iyi olur.........emeğe saygı....lütfen..... _________________ kinglerin doğduğu
krallıktan geldim
bozo44Kategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 154 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 11

|
Tarih: Sun Mar 11, 2007 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar isin biraz paparazzisine kacarsak bence zahid,cigdeme asik,22.bolum ozetinde zahid kime asik diyo cunku bakalim,gorelim.Sizce??? |
|
 |
yavuzgünerSağır

Ülke: turkey Mesajlar: 794 Şehir: TRabzon Meslek: Öğrenci
Level: 25

|
Tarih: Tue Mar 13, 2007 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
Zahit hainlik yapmaz çünkü gördüğünüz gibi son bölümde adaman öğrendi sonra adamı öldürdü. |
|
 |