| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3690 / 3690 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Sun Feb 04, 2007 11:01 pm Mesaj konusu: Sağır Oda 17.Bölüm Hataları |
|
|
Sağır Oda 17.Bölüm Hatalarını burada yazabilirsiniz _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
umitgndYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 6 Şehir: Bolu
Level: 1

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 12:47 am Mesaj konusu: |
|
|
16. bölüm özetinde sıralama yanlış olmuş. Aras"ı kardeşiyle telefonda görüştürdüler, ardından Edirne"de otoparkta kız kardeşini diğer arabaya bindirdiler.
Aslında önce otoparkta adamların eline geçti ardından aradılar.
Yanılıyor muyum? |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 5:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Yaw benim anlamadigim konu, Galip beyle Zahit orada arabada bekliyorlar, kardesim insan yanina bi cep telefonu alir ve telefon numarasini önceden cigdeme ve arasa verir ya resmen sinir oldum... operasyonun icindesin haberlesme en önemlisi degil mi. Celal Daglinin öldürüldügnü bilselerdi, ordan uzaklasirlardi dimi yani.... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
benli67Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 4

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 6:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle doğru wallaa, iletişimsiz nasıl organize olacaklar yada olmayı planladılar enteresan. Duru da evden çıkarken etekli cici bir kızdı, eve döndüğünde pantolonluydu, yaw (bunu söylemek içimden gelmese de...)bi de modern cüneyt arkın olmaya başladı gibi aras... |
|
 |
aRMaNaSCoYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 8

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 7:13 am Mesaj konusu: |
|
|
aynen öLe oraya abone olduLar kalkmıyoLaR tel denen bişi yoK..uyus etti vaLLa pusuya düşmeLeri ayrı komedi |
|
 |
canerbuyarYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 21
Level: 3

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 7:54 am Mesaj konusu: |
|
|
komedi bir sane war:
celal daglı kahvaltı salonuna girerken kızı aniden cıkııyor ve saniye ile karsılasmıyorlar.
ama hatırlatırım kız aglayarak cıkarken duru ile kevin a çarpmıştı...hemen ardından da celal in girmesi gerekirken celal girdiğinde kevin ile duru kahvaltı yı yapmış nerdeyse kalkıyorlardı :p |
|
 |
sodamannYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 25
Level: 3

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 8:02 am Mesaj konusu: |
|
|
miller celal'i araya götürdünde duru hepsini bitirmiş. heh |
|
 |
erolkayaYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 31
Level: 4

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 4:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
telefon olmayışı ve babası öldüğünde Aras'ın hemen yukardan gelmesi sanki ufak şehirde yaşıyorlar beni sinir etti |
|
 |
pooatKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 197 Şehir: istanbul
Level: 13

|
Tarih: Mon Feb 05, 2007 7:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
yaw kardeşim bana mantıksız gelen bişi var koskoca istihbaratçı celal dağlı nası öldü anlamadım yaw millera "ben arası görmeden belgeleri imzalamam nasıl olsa yuriye belgeleri ben teslim edeceğim orada yurinin yanında imzalarım" demeliydi.deseydi ölmezdi.hem bu istihbaratçı celal dağlı yanında niçin silah taşımıyor bu da bana mantıksız geldi. |
|
 |
merthsYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 4

|
Tarih: Tue Feb 06, 2007 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
benm anlamadgm,aras ormanda giderken yan tarafda arabalar geciyodu,guya issiz bi orman gibi yapmya calsmslar ama arabalar fln vardi:) bi tane arabayi durduramadimi,bi dgr aklma taklanda aras cigdemle konustu,cigdem hmn gelmen lsm aras diyo,aras nerdesnz dedi,cigdem de soyled isite,snra arasn dedgi laf bomba,,cok yakndaym geliyorum,,ya nerden biliyon ormanin icinde cok yaknda oldgunu:) |
|
 |