| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
WaRSoULYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 30
Level: 4

|
Tarih: Tue Jan 02, 2007 9:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Ya bende bir türlü anlamıyorum neden kaldırıolarki ? |
|
 |
|
shatkenliYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 14
Level: 2

|
Tarih: Tue Jan 02, 2007 10:41 am Mesaj konusu: |
|
|
dzı kalkarsa kanal d yı kesınlıkle ızlemem |
|
 |
SüleymaN Askerİ BeYYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 80 Şehir: ESKİŞEHİR
Level: 7

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 10:05 am Mesaj konusu: |
|
|
Kurtlar Vadisi de böyle oluyordu bazen 1 hafta gecikiyodu. bence bitmez Ama sağlam olsun
mail atıcam _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
turk1907Katılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 179
Level: 12

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 11:03 am Mesaj konusu: |
|
|
valla bu 2 haftsa üst üste yayınlanmadı zaten 4 hafta evel yayından kalkacağı konuşulmaya başlanmıştı _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
kemalettýnYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 3 Şehir: malatya
Level: 1

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
sagır odanın kalkmaması ıcın ne yapmalıyız arkadaslar
bırı bızı yonlendırsın ben hazırım beklıyorum yarın cok gec olmadan yonlendırın bızı |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 3:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alo D: 478 00 88
E mail:bizeyazin@kanald.com.tr |
|
 |
gorkebayYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 56 Şehir: ıstanbul
Level: 6

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 6:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
....Merhaba arkadaşlar uzun zamandır çok yoğunum ders çalışıorum die giremiyordum siteye, nasıl kaldırılır dizimiz bence bu bi rivayet ama yinede Sağır Oda Fanlarının sayısının çokluğunu ve yaptırım gücünün ne olduğunun ispatı için bende kanal D ye yazılar yazacağım birazdan...umarım kaldırılmaz, en çok seyredilen diziler arasında Sağır Oda değilde şu ortaokul çocuklarının izlediği Yalancı Yarim in seyredilmesi sonucu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu zaten,kimsenin umurunda deilki zaten Vatan,Millet...Sakaryaaaaa......Hadi bakalım hayırlısı....
Görkebay Kutmaral Aras _________________ "Lakin, biz sevdiklerimizi saman alevi asklarla aldatmadik,ne bir ogrenci bunaliminda kampusun ara sokaklarinda birakip kactik onlari, ne de sattik Beyoglu'na, Allahin emri,peygamberin kavli dedik istedik,vermezlerse, vermezlerse...Bozkir Toresidir, Kursadin torunu kendine yar olmayani ele yar etmez dedik, pusatlandik bir firar gecesi aldik kacirdik onlari,helalimiz, namusumuz oldular..."Gorkebay Kutmaral ARAS |
|
 |
bannedYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1 Şehir: istanbul
Level: 1

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 7:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
SLM BEN UĞUR VE EKIBI
BIZ HER PAZARI İPLE ÇEKERKEN HER BÖLÜMDEN SONRA SABAHLARA KADAR HAFTAYA NE OLCAK DİYE DÜŞÜNÜRKEN KIMSE BIZIM BU KADAR BAĞLI OLDUĞUMUZ ALIŞTIĞIMIZ VE SEVEREK İZLEDİĞİMİZ DİZİYİ KALDIRMAYA HAKKI YOKTUR... BİZ KANALD FANATIKLERI OLARAK EĞER BU DIZI YAYINDAN KALDIRILIRSA ARTIK KESINLIKLE VE KESINLIKLE KANALD YI IZLEMEK DEĞİL İZLENILMEMESI İÇİN ELIMIZDEN GELEN BUTUN CABAYI HARCIYACAĞIZ.EĞER KANALD GERÇEKTEN BÜYÜK VE SEVİLEN KANAL İSE BU DIZININ KALDIRMASINA KESINLIKLE İZİN VERMEZ.TABIKI KENDI REYTINGLERINI DÜŞÜNMÜYORSA......
KANALD VE YETKILI KIŞILERDEN BU HAFTA SAĞIR ODA DIZISININ YAYINLANMASINI İSTİYORUZ EĞER KANALD YI VE SEVENLERINI DÜŞÜNÜYORSANIZ _________________ merhaba ben uður hayatý tam anlamýyla yaþamayý seven býrýyým ve arkadaþlýk için bu siteye üye oldum |
|
 |
focalimustyYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 10 Şehir: eski foça
Level: 2

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 8:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
zaten bu ülkede gerceklerii gosterewn bi diziyii islettirmiolar biladerler...millet gercekleri gorunce yönetenlerin foyası ortaa cıkcak die telaslanıolar...yusuf yusuf oluolar...ondan bis ülke olarak hayla bu haldeiz... |
|
 |
fox2286Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 26 Şehir: Edirne
Level: 3

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 10:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
ugrcnl Sana katılıyorum.Eğer bu dizi de biterse bende maçtan başka hiç bir şey izlemem o da belki.
Ya ne istiyolar anlamıyorum ki bu diziden bırakın kardeşim yayınlandığı yere kadar gitsin.Ne var yani. |
|
 |