| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
kingbeeYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 8
Level: 1

|
Tarih: Tue Dec 26, 2006 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
" "aras dağlı" öldü mü?
acun dünya kaldı mı ,
felek öcün aldı mı,
indi ürek ırtılır",
hanimlar beyler takmayin kafaya yuksek ihtimal oguz bey ve galip hoca, boris abinin (arasin peder beyi) hala gorevde olan bir turk ajani oldugunu biliyorlardi. ki bence o kadar zenginlik is adami kilifida bunu bir parcasi yani adam vatani icin ailesini bile bir kenara birakabilecek bir vatansever. eh boyle bi ajan nereye ates edecegini bilir herhalde zamaninda mutlak silah tutmuslugu vardir. eger kanli kartal arasin kafaya sikmaz ise aras olmez zannimca:)
gelelim oguz beye: bence vurulma sahnesindeki diyaloglara bi dikkat edelim orda oguz beyin soyledikleri bir nevi turk halkina bi gonderilen hafif dozajli nutuk niteliginde neokemalist bir vatansever ile koktendinci bir vatanseverin arasindaki anlayis farkida burda ortaya cikiyor. sonucta olaylara dar bir cerceveden bakan dinlemeden hukum veren yargilayan militan ruh olaylara boyle at gozluguyle bakiyor iste.
simdi bu sahneye niye takildim derseniz sadet soyle bence sirma sacli babayigit oguz bey hakkin rahmetine kavusacak(ben istemesemde) ve yedigi naneyi daha sonra anlayacak olan imam zahit efendi ne eder kemalistmi olur hala koktendinci olarakmi kalir valla bise diyemiycem |
|
 |
|
new jerseyYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 1 Şehir: Istanbul

|
Tarih: Tue Dec 26, 2006 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence dizi devam edicek cunku dizi daha yeni basladi |
|
 |
canbartu2000Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 3

|
Tarih: Wed Dec 27, 2006 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
beğenerek izlediğim bir diziydi fakat bu ne biçim senaryo gizlice yemin edildi falan ... sonra.. bir bölüm geçmedi sokaktaki çocuklar bile öğrendi söyleyecek kelime bulamıyorum bundan sonra bu birlik nasıl gizlice bir iş yapar bilmiyorum.acaba bitir emrimi geldi yazık çok yazık |
|
 |
clementYeni Üye

|
Tarih: Wed Dec 27, 2006 8:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Bencede Aras Dağlı bayıldıktan sonra kabus görüyordu |
|
 |
informationYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 26
Level: 3

|
Tarih: Wed Dec 27, 2006 10:45 am Mesaj konusu: |
|
|
valla inş rüya göriyüdur |
|
 |
þiranlýYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 15 Şehir: Ã?STANBUL
Level: 2

|
Tarih: Thu Dec 28, 2006 6:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
HERKES NE DERSE DESİN DİZİDE OYNAYAN OYUNCULARIN HEPSİDEE ROLUNÜ GÜZEL YAPIYOR.HER DİZİNİN HEYECAN KATAN YANLAARI OLACAK ARKADAŞLAR HEMEN TEZ CANLI OLMAYALIM.SABIR KAZANMAKTIR ARASIN VURULMASIBİR OYUNDUR HERKES VATAN İÇİN EVLADINDAN VAZ GEÇER.TABİKİ BANA GÖRE BU.GERÇEKTEN SEVEREK İZLEDİĞİM BİR DİZİ DE EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDERİM.BİZ SEVDİĞİMİZ İNSANI KAYBETTİĞİMİZ ZAMAN VATAN İÇİN KAYBEDİYORSAK BİZİM İÇİN SEİNDİRİCİR.VATANI VATAN YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ARKADAŞLAR.ALLAHA EMANET OLUN. |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Thu Dec 28, 2006 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
İşte bu kadar;) |
|
 |
Emre_AmcaYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 74 Şehir: Samsun Meslek: Kamu Yönetimi
Level: 7

|
Tarih: Fri Dec 29, 2006 1:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
seslendirme kötü ama. bence dizinin soğuk kalan kısmı burası. hele o afganistanda arasla amerikalının konuşmaları ne iğrençti öyle ya. _________________ Emre Amca |
|
 |
dr_illetyusYeni Üye

|
Tarih: Sat Dec 30, 2006 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, dizinin bittiği falan yok. Gelişmeleri düz yorumlarla değerlendiirmeyin. Sağır oda kısmi belgesel niteliğinin yanında akıl oyunları tarzında yazılmış ve kurgulanmış bir dizi. Merakı olup, II.dünya savaşı dönemindeki ülkelerin ajan ve istihbarat faaliyetleri hakkında hazırlanan belgeselleri izleyenler, bu işin aynı zaman da bir bilim olduğunu, sıradışı olmanın gerekliliğini, olayların, eğer herkesin düşündüğü yada düşünebileceği tarzda gelişmesi halinde bunun bir kıymetinin olmayacağını, istihbarat faaliyetlerinin zaten yanıltma, olayları karşıdakine tam tersinden gösterme yada mevcut doğru bilgileri de çarpıtarak dezenformasyondan ibaret olduğunu bilirler. O yüzden sağır oda kurtlar vadisi gibi basit bir dizi değil, dolayısıyla olayların gelişiminin yorumu da sıradan mantıkla yapılmamalı, ya da olayların önceden tahmin edilebilmesi beklenmemelidir. Zaten herkes önceden anlayabilseydi istihbarat yada ajanlık olmazdı adı. Çay sohbetinde misafir gezmesinde izlenecek bir dizi değil, her saniye ve her kamera görüntüsünün kaçırılmadan izlenmesi gereken bir dizi. Bir bölümde arasın kaçırılmasına yardım eden, çocuğuna balon alan kadının desenli çoraplı bacaklarına bakanlarla, istihbaratçı gözüyle bakıp kadının çantasının olmadığını ve baloncuya para vermediğini gören gözlerle seyredilmesi gereken bir dizi. Akılcı sürprizler olmasa, manası olmaz zaten. Türkiye'de gerçek anlamda zavk alarak izlediğim tek dizi. |
|
 |
Su!kaStYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 3 Şehir: Augsburg,(D)

|
Tarih: Tue Jan 02, 2007 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
SLM, bence dizi bitecegini sanmiyorum, 13.bölümde dizi bitmez herhalde. tam sagir oda dizisine baglandim valla simdi biterse hayal kirikligina ugrarim. zaten türk tv´sinde baktigim tek dizi!!! kendinize iyi bakin... -Su!kaSt- | Augsburg _________________ 11.09.2001 // .:-Su!kaSt-:. | Augsburg |
|
 |