| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
bozo44Kategori Moderatörü

Ülke: turkey Mesajlar: 154 Şehir: istanbul Meslek: Öğrenci
Level: 11

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 5:28 pm Mesaj konusu: ARAS&DURU Photoshop- Kendi Yapımım |
|
|
Arkadaslar umarim begenirsiniz. Ayrica elime cok daha guzel fotograflar gecerse daha da iyilerini yapmaya calisirim.
dip not: BURHAN kardes bunlar ozellikle sana hani bi ara ''INSAN ARASLA DURU'yu FALAN YAPAR'' demistin ya

En son bozo44 tarafından Wed Apr 25, 2007 5:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi. |
|
 |
|
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 5:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmuş eline sağlık... |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
wayy ellerine sağlık bozo kardeş resim galerisine alıyorum bu resimleri hemen _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Wed Apr 25, 2007 5:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
devamini bekleriz bozo....güzel olmus...kaliteli resim bulmak cok zor yaws...o problem bendede var... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 5:47 am Mesaj konusu: |
|
|
eline sağlık bozo güzel olmuş devamını bekliyoruz  _________________
 |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:20 am Mesaj konusu: |
|
|
ellerine sağlık güzel olmuş bende hemen bi tane yapmaya başladım |
|
 |
unigfb_1907Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 79 Şehir: erzurum
Level: 7

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 12:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol |
|
 |
CybersinekKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 123 Şehir: samsun Meslek: Öğrenci
Level: 10

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol kardşe güzelmiş yaw:D _________________ ARKAMDA YÜRÜME LİDERİN OLMAYABİLİRİM ÖNÜMDE YÜRÜME TAKİPÇİN OLMAYABİLİRİM YANIMDA YÜRÜ BÖYLECE 2MİZDE EŞİT OLURUZ.(KIZILDERİLİ ATASÖZÜ) |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
Level: 33
| Deneyim: |
1519 / 1519 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue May 01, 2007 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
saol kardeş güzel olmuş _________________ kinglerin doğduğu