| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
Level: 33
| Deneyim: |
1519 / 1519 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed May 02, 2007 10:25 am Mesaj konusu: ahmet kim??? (okumadan mesaj atmayın) |
|
|
dört kişi 10 katlı bir binanın üerinde okey oynuyorlarmış. aralarından ikisi kavga etmeye başlamış biri diğerini atmış. aşagıya düşen kişiyi gören polis memuru hemen yerde yatan yaralıya yaklaşmış. yaralıyı can havliyle beni ahmet Öldürdü demiş. ve polis hemen binanın tepesine çıkmış ve ahmeti tutuklamış. buraya kadar iyide ahmetin kim olduğunu nereden bilmiş??? |
|
 |
|
melih_tayyipOda

Ülke: NULL Mesajlar: 1361 Şehir: çikolata şehri Meslek: Öğrenci
Level: 31
1298 / 1298 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed May 02, 2007 11:05 am Mesaj konusu: |
|
|
ÖLEN KİŞİ NASIL KONUŞSUN ''BENİ AHMET ÖLDÜRDÜ'' DİYE _________________ !!!!!!!!!!!!!! AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZLER !!!!!!!!!!!!!!!
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
|
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Wed May 02, 2007 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
aşağı düşen kişi öldüyse nasıl söylüyo beni ahmet öldürdü die  _________________
 |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 1612 Şehir: kinglerin doğduğu krallıktan geldim Meslek: Öğrenci
1519 / 1519 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed May 02, 2007 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
melih tayyip adam ölmedi yaralandı yazdım ya konu başlığında okumadan mesaj atmayın diye _________________ kinglerin doğduğu
krallıktan geldim

|
Tarih: Wed May 02, 2007 1:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
king tamam yaralı kişi yazmışsın ama aşağı düşen kişi "beni ahmet öldürdü" demiş hanigisi doğru adam öldümü yaralandımı? _________________
 |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Wed May 02, 2007 1:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
ölen adam konuşurmu ya biraz kolay olmuş bu king |
|
 |
kingForumdan Atıldı.

1519 / 1519 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed May 02, 2007 1:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
yahu sende taktın ha ölen kişi konuşurmu diye bak burda tartışmayı sevmem ama iyi oku yazılanı be adam aşşağıya düşmüş ama yaralanmış be ölmemiş _________________ kinglerin doğduğu
krallıktan geldim

|
Tarih: Wed May 02, 2007 3:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
king aşağı düşen kişi yaralandıysa neden "beni ahmet öldürdü" demiş _________________
 |
|
 |
GreyWolfssYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 77 Şehir: Ã?stanbul Meslek: İşletme
Level: 7

|
Tarih: Wed May 02, 2007 4:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
4 kişler ikisi kadın olr ikisi erkek;adam ahmeti aşağı atar poli yukarı çıkar ve bi tek ahmet vardır ekek olarak ve yakalarlar...olabilirmi.. _________________ Soysuza verirsen değer
Döner ecdadına söğer...
Haydi, haykır Türk'sen eğer!
YAPARLU, DODURGA, DÖGER
Bir temel, bir duvar, bir taş |
|
 |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Wed May 02, 2007 4:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar konuları yerine göre açalım lütfen _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |