| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:43 pm Mesaj konusu: 28.bölümde Mansur Efendinin Ölümü |
|
|
Mansur Efendinin Ölümü'ne çok üzüldüm gerçekten
Cafe'de Sütü Şehbalde içseydi oda gidicekti  _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
|
MECQRASForumdan Atıldı.

Ülke: turkey Mesajlar: 687 Şehir: AYDIN
Level: 23

|
Tarih: Thu Apr 26, 2007 9:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
EVET ÖLÜMÜNE BENDE ÜZÜLDÜM...YALNIZ Bİ ŞEYE DİKKAT ETTİM SİTARE HANIM VE ŞEHBAL ÖNCEDEN AYARLAMIŞ GİBİ BU İŞİ ÖYLE Bİ BAKIŞ YAPTILAR Kİ BİRBİRLERİNE CAFEDE BU HİSSİ UYANDIRDI BENDE!!! |
|
 |
sileligirlForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 888 Şehir: istanbul Meslek: İşletme
Level: 26

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 6:34 am Mesaj konusu: |
|
|
bende çok üzüldüm
sitare hanım neden abisini öldürmek istesinki yoksa o da mı girayla iş birliği içinde _________________
 |
|
 |
MinTForum Yöneticisi

Ülke: turkey Mesajlar: 641 Şehir: Kayiplar Sehri Meslek: Grafik Dizayn
Level: 23

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 6:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Haha Sehbalin dayisina tlf dan sonra bi laf demesi beni gülmekten öldürdü nerdeyse...
Dayi sira sendemiymis?
Kiz cok piskopat ya... neyse Mansur Hocanin ölümü bence Sitarenin basindan cikiyor...abisi cok karisinca ortadan kaldirmaya karar verdi...bakislarindan belliydi... _________________
Emeğe saygi lütfen... |
|
 |
TURKKANYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 19 Şehir: kocaeli Meslek: Tarih
Level: 3

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 7:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre de, Mansur bey başkasıyla işbirliğindeydi. ALtınların saklandığı yerde Mansur efendi yanına gelen diğer kişi kim sizce??? Mansur efendi başka işer çeviriyor . Şehbal "Dayı sıra sendemişymiş" deyince, Mansur beyin yüz hali ilginçti değil mi??? |
|
 |
GreyWolfssYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 77 Şehir: Ã?stanbul Meslek: İşletme
Level: 7

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 5:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
mansur dizinin son bölümlerind baya bi agresifleşmişti...stare de kaldırdı ortadan tabi .. _________________ Soysuza verirsen değer
Döner ecdadına söğer...
Haydi, haykır Türk'sen eğer!
YAPARLU, DODURGA, DÖGER
Bir temel, bir duvar, bir taş |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Fri Apr 27, 2007 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
o adamda bi ayak vardıda ben çözemedim onda da bi gariplik vardı |
|
 |
canlı35Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 5
Level: 1

|
Tarih: Mon Apr 30, 2007 4:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya o adamı altınların yerını bılıor dıye stare kaldırdı bence !! |
|
 |
bestekar_2006İlgili Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 306 Şehir: çorum
Level: 16

|
Tarih: Mon Apr 30, 2007 5:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
canlı35 sana katılıyorum |
|
 |
soulremoverKatılımcı Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 159
Level: 11

|
Tarih: Tue May 01, 2007 7:35 am Mesaj konusu: |
|
|
bence hayatta olsaydi altinlari soylemezdi simdi altinlari almaya calisacaklar ama tabi beceremezler cunku sitare hanim yeri yanlis biliyor |
|
 |