| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
cihan300Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 9
Level: 1

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 4:01 am Mesaj konusu: Arkadaşlar Sağır Oda Dizisi kaldırılıyormu ne oLuyor... |
|
|
önemli eklenti:
Kampanyaya katılan herkese binlerce teşekkür sağır oda yatından kalkmayacak.Fregman ve kanal d den gelen duyumlar dizinin devam edeceği yönde bana göre ciddi bir teredüt vardı dizi için ama bizlerin ısrarcı tavrı dizinin şimdiden sağlam bir kilesi olduğunu gösterdi ve dizi devam ediyor.
Birgün yine 1000'de bir bile olsa bir ihtimal doğarsa bununla mücadele ederiz.
Birgün yeni bir tehlike olana kadar konu kilitlenmiştir
turk1907
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bu bölümde dizinin hemen hemen bütün kahramanları öldürüldü... Bu dizi benim bildiğim pazar geceleri yayınlanıyor tam emin değilim ben o dizinin saatlerinde Tv izleyemediğimden dolayı bütün bölümleri internet üzerinden izliyordum. AMa bu pazar kanald nin sitesinde yayın akışında Pazar gecesi dizinin olmadığını fark etttim acaba dizi kaldırıldımı yada bittimi böyle birşey hakkında bilgisi olan varmı?? |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3677 / 3677 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 8:26 am Mesaj konusu: |
|
|
bayram ve yılbaşı nedeniyle yoktur diye tahmin ediyorum ama bir hafta daha bekliycem bende.. _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
ergun_ilkanYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 2
Level: 1

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 5:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
bnce kaldrilmamistir cunki bu hafta bircok diznin tekrari weriiio muhtemelen sagir oda da oledir |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 5:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynen |
|
 |
cilgin turkboyKatılımcı Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 139
Level: 10

|
Tarih: Thu Jan 04, 2007 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok hayir pazar günü yeniden cikar bence |
|
 |
_dEaTh_BoY_Yeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 11 Şehir: ist
Level: 2

|
Tarih: Fri Jan 05, 2007 8:12 am Mesaj konusu: |
|
|
cıkmadı ıste _________________ mutlaka izleyin kopacaksýnýz...
|
|
 |
yunusemreþamYeni Üye

Ülke: NULL Mesajlar: 24
Level: 3

|
Tarih: Sat Jan 06, 2007 10:27 am Mesaj konusu: |
|
|
sagır oda yayından kaldılmaz |
|