| « Önceki başlık :: Sonraki başlık » |
| Yazar |
Mesaj |
aras12345Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 26 Şehir: istanbul
Level: 3

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 8:28 am Mesaj konusu: 26.BÖLÜM |
|
|
ardkadaşlar 26.bölüm fregman linkini lütfen buraya koyalım |
|
 |
|
.S.A.B.O.C.E.S.Administrator & Webmaster

Ülke: turkey Mesajlar: 3787 Şehir: CesurTürklerin' Mekanından... (İzmir) Meslek: Webmaster
Level: 46
| Deneyim: |
3685 / 3685 |
|
|
|
100% |

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
koyaarızda başlığı öyle bir açmışsınki bende sandım 26.bölüm yayınlandı : ) _________________
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
Lütfen Yorumları Düzgün Yapalım.
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | Bilmemek Ayıp DeğiL Yeter Ki ÇaktırMa.. Ok ?
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! |
ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя !..
|
|
 |
aras12345Yeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 26 Şehir: istanbul

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 10:41 am Mesaj konusu: |
|
|
ya sağır oda nın resmi web sitesinde bişeyler yazmışlarda yok oğuZ BACAĞINDAN VURULMUŞ SAHR ZAHİDE İŞKENCE YAPIYOMUŞ bende dedim fregmanın bulan yada gören varsa buraya yazsın |
|
 |
akcaliYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 26

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 11:33 am Mesaj konusu: |
|
|
resmi siteye dogru yazmislar fragman yayinlandi |
|
 |
zahit-arasYeni Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 23

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 11:56 am Mesaj konusu: |
|
|
26.bölüm fragmanını izledim.sizin herhangi link ekleyemeyeceğim bilgilerimi sizle paylaşmak istiyorum.vatana millete hayırlı olsun zahid ve oğuzbey çok kötü bir işkenceye maruz kalıyor.arasın suratında hiç bir şey göremedim herhalde onu yakalayamıyorlar.mansur ve sitare bir şey hakkında konuşuyorlar ve mansur sitare ye 'giray bunu elinde sonunda öğrencek'diyor.giray nogaya 'kevin ı halletmemiz lazım diyor'.fragmanın sonunda galip hoca oğuz a ve zahide arasla birlikte yardım gönderiyor ve aras arkadaşlarını işkenceden kurtarıyor ve fragman biteken bizimkiler(aras,zahid,oğuz ve türkmenler)ve onlar(kevin,oğuzun volkan öldüğünde dövdüğü adam ve amerikan askerleri)silahlarını biribirine doğrultuyor.(oğuza onun volkan ölünce dövdüğü adam zahidede sahar işkence ediyor) |
|
 |
aras1234Forumdan Atıldı.

Ülke: NULL Mesajlar: 24 Şehir: yalova

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 12:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
buyrun arkadaşlar bölümün konusu
aras ve ekibi ateş çemberinde
Çöl Tilkisi Operasyonu başarıya ulaşmış ancak operasyon için verilen süre dolduğu için Aras ve arkadaşları zor durumda kalmışlardır.
Aras ve ekibi, İran-Irak sınırında içine düştükleri ateş çemberinden kurtulup Türkiye’ye dönebilecekler mi?
Kaptırdıkları paraların peşinde olan Hayalet ve Sahar yeni tuzaklar mı planlıyor?
Son olaylara çok sinirlenen Kevin Miller’ın Giray Kırımlı’ya yapacağı ve ülkeyi sarsacağını düşündüğü yeni teklif ne?
Kevin ile Cenap ne gibi yeni planların peşinde?
Kırımlı Ailesi’nin bütün fertlerini sarsacak olan olay ne?
Tüm bu soruların cevabı, Sağır Oda’nın bu akşamki bölümünde yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın! |
|
 |
REİSİlgili Üye

Ülke: turkey Mesajlar: 460 Şehir: istanbul
Level: 19

|
Tarih: Tue Apr 10, 2007 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
konu kilit...
Bu forumdaki linkleri sadece kayıtlı kullanıcılar görebilir! Kayıt olmak içinburayaya da foruma giriş için buraya tıklayınız! | bölümünde 26.bölüm fragman ve konusu mevcuttur(yorumlarda buraya) |
|
 |